Μεσολόγγι: Επεισόδια σε αγώνα τοπικού - Έξι αστυνομικοί τραυματίες
Επίθεση σε βάρος αστυνομικών σημειώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, μετά τη λήξη του αγώνα Όμηρος Νεοχωρίου - ΑΕΜ Μεσολογγίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με το agriniopress, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, όταν βγήκαν από το γήπεδο, πέταξαν προς τη διμοιρία των αστυνομικών και την ΟΠΚΕ, φωτοβολίδες, πέτρες και κροτίδες, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου έξι αστυνομικοί για τις πρώτες βοήθειες, ο ένας εκ των οποίων τραυματισμένος, που μάλιστα παρέμεινε για νοσηλεία.
Μετά το περιστατικό που αμαύρωσε τον αγώνα των play off που έδωσε την άνοδο στην ΑΕΜ, δεν υπήρξαν προσαγωγές, ενώ δικογραφία σχηματίζεται κατά αγνώστων για τον νόμο περί αθλητικής βίας, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης – για τον έναν εκ των έξι αστυνομικών- και παράβαση του νόμου περί όπλων. Να σημειωθεί πως οι τρεις από τους έξι αστυνομικούς, θύματα της επίθεσης των οπαδών, ήταν από τη διμοιρία που είχε φτάσει για ενίσχυση από το Αγρίνιο.
Για την ιστορία, η αυλαία του πρωταθλήματος έπεσε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Όμηρο και την ΑΕΜ στο Νεοχώρι. Οι Μεσολογγίτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν και «γύρισαν» το ματς και στέφθηκαν πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας μετά από τέσσερα χρόνια και πήραν το εισιτήριο για την Γ' Εθνική.
Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



