
Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα ματς του Nations League - Χωρίς Μπακασέτα αλλά με Κωστούλα
Τα νέα πρόσωπα και όσοι δεν κλήθηκαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τις επιλογές του για τα τέσσερα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, συμπεριλαμβάνοντας αρκετά νέα πρόσωπα αλλά και επιστροφές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σερβία στις 24 Σεπτεμβρίου και τη Γερμανία στις 27/9, ενώ θα ακολουθήσουν τα δύο παιχνίδια στην Τούμπα, απέναντι στην Ολλανδία την 1η Οκτωβρίου και ξανά στη Γερμανία στις 4/10.
Από τις κλήσεις ξεχωρίζουν τα ονόματα των Κυζιρίδη και Κωστούλα, ενώ κανονικά βρίσκεται στην αποστολή και ο Καρέτσας, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Στουτγκάρδης. Στην Εθνική επιστρέφουν και οι Ντόη, Σάλιακας, Μιχαηλίδης και Ιωαννίδης.
Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρότα, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος και Κωνσταντέλιας. Στη θέση των δύο πρώτων κλήθηκαν οι Σάλιακας και Κυριακόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε και ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου απουσιάζει επίσης ο Κοντούρης.
Η 26μελης αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης.
- Αμυντικοί: Μαυροπάνος, Μιχαηλίδης, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ντόη, Σάλιακας, Βαγιαννίδης, Κυριακόπουλος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος.
- Μέσοι: Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας.
- Επιθετικοί: Τζόλης, Μασούρας, Κυζιρίδης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας, Τετέι, Κωστούλας.
«Έγινε χαμός»: Οι πρώτες μαρτυρίες για τον φονικό καβγά στη Βουλιαγμένη για μία ξαπλώστρα
Μετά από 21 μέρες τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Κόνιτσα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για την καταστροφή
Επικηρύχθηκε για να θανατωθεί λευκός καρχαρίας που κατασπάραξε 63χρονο στην Αυστραλία
Σου τραγουδά ακόμα και στην αυλή σου: Ποιου πουλιού το κελάηδισμα συναρπάζει περισσότερο τον άνθρωπο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


