Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες
Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Σεβίλλης και της Ουτρέρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό καθώς όπως έγινε γνωστό ο άλλοτε παίκτης της Σεβίλλης, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 35 ετών.
Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Σεβίλλης και της Ουτρέρα.
Ο Ρέγιες τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Εξτρεμαδούρα, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει επίσης τις φανέλες των Αρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρδομπα και Τσινιάνγκ Λέοπαρντ, ενώ ήταν διεθνής και με την Εθνική Ισπανίας με 21 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.
Η Σεβίλλη μέσω των social media γνωστοποίησε το τραγικό συμβάν: ««Δεν θα μπορούσαμε να σας δώσουμε χειρότερη είδηση. Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο αγαπημένος μας ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Αναπαύσου εν ειρήνη».
Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
«Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




