Χαστούκισε δημοσιογράφο ο Ριμπερί
Μπελάδες για τον Φρανκ Ριμπερί με τη Μπάγερν να επιβεβαιώνει ότι ο παίκτης είχε επεισόδιο με δημοσιογράφο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου μετά την ήττα των Βαυαρών από τη Ντόρτμουντ για το γερμανικό πρωτάθλημα.
Οπως αναμενόταν, τα νεύρα στο στρατόπεδο της Μπάγερν ήταν πολλά κι ο Γάλλος διεθνής άσος δεν κατάφερε να τα συγκρατήσει. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος άσος χαστούκισε έναν συμπατριώτη του δημοσιογράφο στη μεικτή ζώνη του «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», επειδή δεν του άρεσαν τα σχόλιά του.
«Ο Φρανκ Ριμπερί μας ενημέρωσε ότι είχε αντιπαράθεση με τον Πατρίκ Γκιγιού, τον οποίον γνωρίζει χρόνια» δήλωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.
Διαβάστε ακόμη
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




