• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρουΟ Τραμπ ζητά έρευνα σε βάρος Δημοκρατικών για «απειλές» μετά την εκλογική τους νίκηΤο παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέραΠώς λειτουργούσε το κύκλωμα φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη: Οι «αχυράνθρωποι» των εκατομμυρίων – Από καθαρίστριες και σερβιτόρους μέχρι υπαλλήλους υποδοχής
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   08.11.2026 00:30
ΕΘΝΟΣ SportPowered by Superbet 21+
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Δύο γκολ στο πρώτο μέρος για τη Ρεάλ📌 Ο Εμπαπέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3📌 Στην κορυφή με 30 βαθμούς📌 Οι ενδεκάδες του αγώνα

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Πέρασε άνετα από το «Μεστάγια» και έπιασε κορυφή στη La Liga

Βαλβέρδε, Γκιουλέρ και Εμπαπέ υπέγραψαν τη νίκη της Ρεάλ, που έφτασε τους 30 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα, έχοντας ένα ματς περισσότερο.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3
Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με καθαρό σκορ από το «Μεστάγια», επικρατώντας 3-0 της Βαλένθια για τη 12η αγωνιστική της La Liga, και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, πιάνοντας την Μπαρτσελόνα στους 30 βαθμούς.

Η ομάδα της Μαδρίτης είχε τον έλεγχο του αγώνα και «καθάρισε» ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά. Η Βαλένθια, που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, δεν κατάφερε να αντιδράσει και ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Δύο γκολ στο πρώτο μέρος για τη Ρεάλ

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, παίρνοντας προβάδισμα σε ένα σημείο που της επέτρεψε να διαχειριστεί καλύτερα τον ρυθμό του αγώνα.

Στο 36’, ο Αρντά Γκιουλέρ έκανε το 0-2 για τους «μερένχες», δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του πριν από την ανάπαυλα. Ο Τούρκος χαφ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση, καθώς εκτός από γκολ είχε και συμμετοχή στη φάση του τρίτου τέρματος.

Με το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου, η Ρεάλ έβαλε γερές βάσεις για το διπλό, απέναντι σε μια Βαλένθια που δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στην αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων.

Ο Εμπαπέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό. Ο Γκιουλέρ έβγαλε την ασίστ στον Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος σκόραρε για το 0-3 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 79’, η Βαλένθια έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Γκαγιά με κόκκινη κάρτα. Το αριθμητικό μειονέκτημα έκανε ακόμη δυσκολότερη την κατάσταση για τις «νυχτερίδες», που δεν κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα μέχρι το φινάλε.

Στην κορυφή με 30 βαθμούς

Με αυτή τη νίκη, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τους 30 βαθμούς και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της La Liga, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τους Καταλανούς.

Το αποτέλεσμα ήρθε πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 08.11.2026 στις 22:00.

Για τη Βαλένθια, η ήττα διατηρεί την πίεση. Με 9 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές, παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ άλλη πηγή αναφέρει ότι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και στο +1 από την ουραγό Μάλαγα.

Οι ενδεκάδες του αγώνα

Βαλένθια: Ντιμιτριέβσκι, Γκαγιά, Τάρεγκα, Ντα Χάας, Πεπέλου, Μαφέο (63’ Αρνάου Μαρτίνεθ), Γκέρα (81’ Βάσκεθ), Ροντρίγκες (63’ Ούγκρινιτς), Μαγιόλ, Ντανζουμά, Σαντίκ (59’ Μπλάσκεθ).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βαλβέρδε, Χάουσεν, Κονατέ, Κουκουρέγια, Μπερνάρντο Σίλβα (84’ Έντρικ), Τσουαμενί, Μπέλινγκχαμ (90’ Πιτάρτς), Ντιομαντέ (84’ Μπραΐμ Ντίαθ), Γκιουλέρ (84’ Καμαβινγκά), Εμπαπέ (90’ Εσπί).

Τα γκολ: 28’ Βαλβέρδε, 36’ Γκιουλέρ, 75’ Εμπαπέ.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω

Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη

Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου

Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Βαλένθια
  • ποδόσφαιρο
  • Ρεαλ Μαδρίτης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr