ΠΑΟΚ: Δεύτερη διάψευση Γιώργη Σαββίδη για Ματέο Γκαρσία
Ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναγκάστηκε να τοποθετηθεί εκ νέου λόγω σημερινού δημοσιεύματος στην Ισπανία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ματέο Γκαρσία δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, όπως διαβεβαίωσε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, ο Γιώργης Σαββίδης. Ο γιος του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου του Βορρά» προέβη σε τοποθέτηση μέσω Instagram μετά την αναδημοσίευση ρεπορτάζ Ισπανικής εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία ο Αργεντινός εξτρέμ της Λας Πάλμας, που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού πέρυσι στον Αρη, θα αποκτηθεί από τους νταμπλούχους Ελλάδος.
Με το λακωνικό «It' s not true» (δεν είναι αλήθεια), ο Γιώργης Σαββίδης έβαλε τέλος σε μια συζήτηση που άνοιξε σήμερα το πρωί. Παρόμοια απάντηση είχε δώσει και στα μέσα Μαΐου, όταν και τότε, μέσω Ισπανίας, είχαν προκύψει πληροφορίες πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία.
Διαβάστε ακόμη
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



