Ολυμπιακός: Πήρε παίκτη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ - Έρχεται το μεσημέρι
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλγερινός εξτρέμ Ελ Αρμπί Σουντανί που ανήκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Εσωτερική» μεταγραφή πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός, καθώς όπως έγινε γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ελ Αρμπί Σουντανί. Ο Αλγερινός εξτρέμ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα των Πειραιωτών. Ο διεθνής κυνηγός τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» κι αναμένεται εντός της ημέρας (στις 13:30) στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.
Αυτή μάλιστα θα είναι η δεύτερη απόκτηση εξτρέμ, καθώς στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/6) βρίσκεται και ο Μπρούνο. Ο Σουντανί, που τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 32 του χρόνια, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αλγερινός αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ -όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια- έναντι 3 εκατ. ευρώ, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς κι έπαιξε ελάχιστα στην Αγγλία, μετρώντας συνολικά 8 συμμετοχές και 2 γκολ. Με την εθνική Αλγερίας μετράει 49 εμφανίσεις και 22 τέρματα.
Η Γαλλίας βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
«Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



