• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κακοκαιρία Byron: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Κεντρική Μακεδονία και Δωδεκάνησα στο επίκεντροΏρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότησηΑυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον ΙανουάριοΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες με 6.000 τρακτέρ στους δρόμους - Πώς απαντά η κυβέρνηση
δημοφιλές τώρα: Κραυγή αγωνίας από οδηγούς φορτηγών που εγκλωβίστηκαν στα Ύψαλα της Τουρκίας - «Τελείωσαν οι...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   19.06.2019 19:00
Κώστας Γουλής
Κώστας Γουλής

Παναθηναϊκός: Ήρθε πιο κοντά με τον Μπουζούκη για νέο συμβόλαιο

Αρχίζει να μειώνεται η απόσταση στο οικονομικό ανάμεσα στους «πράσινους» και την πλευρά του 21χρονου μεσοεπιθετικού

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Παρά την αρνητική τροπή που πήραν την περασμένη εβδομάδα οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο στο μυαλό του Γιάννη Μπουζούκη υπάρχει ακόμα μόνο ο Παναθηναϊκός (Φωτό: ΙΝΤΙΜΕ)
Παρά την αρνητική τροπή που πήραν την περασμένη εβδομάδα οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο στο μυαλό του Γιάννη Μπουζούκη υπάρχει ακόμα μόνο ο Παναθηναϊκός (Φωτό: ΙΝΤΙΜΕ)

Το τελευταίο δεκαήμερο, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ρίξει το βάρος στο μέτωπο των ανανεώσεων, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των δεδομένων με κάθε παίκτη ξεχωριστά, πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στις 4 Ιουλίου. Μετά τις αρχικές συμφωνίες με τους Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Φάνη Μαυρομμάτη και Βαγγέλη Θεοχάρη, οι οποίοι αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το 2022, προς το τέλος του μήνα (όταν θα επιστρέψουν απ’ τις διακοπές τους), οι «πράσινοι» ήρθαν πολύ πιο κοντά τα δύο τελευταία 24ωρα (και) με την πλευρά του Γιάννη Μπουζούκη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «ethnos.gr».

Ακόμη δεν υπάρχει τελική συμφωνία με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ωστόσο είναι αλήθεια πως στις καθημερινές επαφές του Νταμπίζα με τον ατζέντη του «Μπούζου», έχει αρχίζει να «γεφυρώνεται» πια η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές ως προς το οικονομικό σκέλος, για νέο τριετές συμβόλαιο (2022). Και είναι αρκετά πιθανό ως το προσεχές σαββατοκύριακο το όλο θέμα να κλείσει θετικά, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, αν και θα πρέπει να γίνουν 1-2 σημαντικά «βήματα» ακόμη, κυρίως ως προς το φιξ ποσό των απολαβών του νεαρού άσου, αλλά και κάποια επί μέρους θέματα.

Σε πολύ καλό επίπεδο είναι αντίστοιχα οι συζητήσεις και με την πλευρά του Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αρχίζει να «ψήνεται» ολοένα και περισσότερο στην προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του για ένα ποσό που θα ξεκινάει απ’ τις 280.000 ευρώ, ενώ αντίθετα, στην υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη η απόσταση παραμένει (προς το παρόν) αρκετά μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ανανεώσεις
  • Γιάννης Μπουζούκης
  • SuperLeague
  • Παναθηναϊκός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr