
Οταν ο ΠΑΟΚ ρίχνει μεταγραφικά δίχτυα εντός των συνόρων
Με την απόκτηση των Μελιόπουλου, Μιχάι και Ζίβκοβιτς ο «Δικεφάλος» έφτασε τις 15 μεταγραφές από ομάδες της Super League την τελευταία 6ετία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια μέρα πριν από την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά τρεις μεταγραφές. Ο 20χρονος Αλβανός κεντρικός αμυντικός Ενέα Μιχάι έκανε το δρομολόγιο Αγρίνιο – Θεσσαλονίκη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, ενώ ο 19χρονος αμυντικός μέσος Δημήτρης Μελιόπουλος και ο 30χρονος Σέρβος τερματοφύλακας Ζίβκο Ζίβκοβιτς έκαναν το δρομολόγιο Ξάνθη – Θεσσαλονίκη, με τον πρώτο να αποκτάται με μεταγραφή και τον δεύτερο να μετακομίζει ως ελεύθερος, με την ανακοίνωση να αναμένεται σήμερα.
Με αυτές τις τρεις κινήσεις, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχει αποκτήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την πρώτη κατηγορία της εγχώριας αγοράς, από το 2013 μέχρι σήμερα, έφτασε τους 15. Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποκτήσει με μεταγραφή από τον Ατρόμητο τους Σαρλζ Ιτάνζ, Δημήτρη Σκόνδρα, Δημήτρη Λημνιό και Δημήτρη Παπαδόπουλο (ως ελεύθερο). Από τον ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκαν στην Τούμπα οι Μάρκος Βελλίδης, Χάρης Χαρίσης, Νίκος Κοροβέσης και Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ως ελεύθερος) Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, πριν τον Ενέα Μιχάι, τα βήματά του είχαν κάνει ο Αμρ Ουάρντα και ο Στέλιος Μαλεζάς.
Οι Δημήτρης Μελιόπουλος και Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι οι πρώτες μεταγραφές του ΠΑΟΚ από την ακριτική ομάδα μετά από 12 χρόνια και τη δεύτερη φορά που ο Ζήσης Βρύζας μετακόμιζε από την Ξάνθη στον «Δικέφαλο του Βορρά». Τέλος, από έναν παίκτη έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 6,5 χρόνια από τον Πανιώνιο τον Δημήτρη Χατζηισαΐας και από τον Ηρακλή τον Λάζαρο Λάμπρου.
Ένα ιστορικό πολεμικό καράβι που κόστισε περισσότερο ως ναυάγιο παρά όταν έπλεε στις θάλασσες
«Φωτιά» τα ενοίκια για τη φοιτητική στέγη: Έως και 1.050 ευρώ για γκαρσονιέρα - Ο «χάρτης» με τις τιμές στις μεγάλες πόλεις
Με την πλάτη στον τοίχο ο Τραμπ: Η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ και ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης
Παύλος Μαρινάκης στο ethnos.gr: Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες, έχουν ανάγκη από λύσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



