• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νύχτα αγωνίας στην Κρήτη: Δραματικές διασώσεις και σπίτια στη λάσπη - Φόβοι για νέο κύμα κακοκαιρίας μέχρι το πρωίΠοινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 32χρονο που επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του στο ΛαύριοΤι κατέθεσαν οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Γιατί δεν χρησιμοποιήσαν τον απινιδωτή«Πραγματικό νομικό δίλημμα»: Τι ακολουθεί για την Κρίστα Πάικ μετά το φιάσκο με την εκτέλεσή της
δημοφιλές τώρα: Ηλιούπολη: Θρήνος για την 50χρονη εκπαιδευτικό - Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μετά το επεισόδιο με...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   28.06.2019 20:28
ΕΘΝΟΣ Sport
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ιντέγε: «Το 11 σημαίνει επανεκκίνηση»📌 Ντουάρτε: «Μεγάλη πρόκληση ο Αρης»

Άρης: Σοβαρότητα, συγκέντρωση και η μπάλα... χαμηλά στην πρώτη προπόνηση με κόσμο (vids)

Παντελίδης, Ιντέγε και Ντουάρτε έστειλαν ρεαλιστικό μήνυμα για τη νέα σεζόν. Ενθουσιασμός και καυτή ατμόσφαιρα από 5.000 φίλους του Αρη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Προσγειωμένοι, συγκεντρωμένοι, απολύτως σοβαροί, οι ποδοσφαιριστές του Αρη, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που συνήθως έχουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αλλά και ο προπονητής τους Σάββας Παντελίδης, κράτησαν τη μπάλα στη γη λίγο πριν ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ολοι στις δηλώσεις τους στάθηκαν στη σκληρή δουλειά και στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια και έδειξαν έτοιμοι, σαν να περίμεναν στη σέντρα για να αγωνιστούν! Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 5.000 φίλαθλοι που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Αρη, ενώ εκεί ήταν και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης.

Το στίγμα για τη νέα σεζόν έδωσε πρώτος ο Σάββας Παντελίδης: «Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, υπάρχει διάθεση, είναι μία συνέχεια της περσινής χρονιάς. Οι καινούργιοι παίκτες έχουν μεγάλη διάθεση, γύρισαν και οι διεθνείς, όλα είναι καλά. Τα παιδιά ξέρουν τα "θέλω" μου, με ξέρουν και τους ξέρω». Ο τεχνικός του Αρη μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Γίνεται το καλύτερο δυνατό. Θα ήθελα να είμαστε όλοι εδώ αλλά δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα. Μιλάμε για τέσσερις μεταγραφές ακόμα, ανεξάρτητα από το θα γίνει με την περίπτωση του Σιώπη. Θέλουμε έναν παίκτη στα άκρα και κάποιες επιπλέον λύσεις στην άμυνα». Σε ερώτηση για το αν ο Αρης θα είναι έτοιμος για τους αγώνες με την ΑΕΛ Λεμεσού, απάντησε: «Σήμερα που μιλάμε, η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Θα δουλέψουμε πολύ με όρεξη και διάθεση και όλα θα γίνουν. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα συγκεντρωμένη και συμπαγής. Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά εκείνη την περίοδο για να προκριθούμε».

Ιντέγε: «Το 11 σημαίνει επανεκκίνηση»

Ο Μπράουν Ιντέγε, το βαρύ μεταγραφικό χαρτί του Αρη, μίλησε για τους στόχους του. «Είναι πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου», τόνισε και πρόσθεσε: «Στον Ολυμπιακό φορούσα το 99 και δεν ήταν σταθερή από εκεί και μετά η καριέρα μου. Το 11 σημαίνει επανεκκίνηση για εμένα, για αυτό και ήρθα στον Αρη. Είναι δύο φορές το 1. Εχω αφήσει τον Ολυμπιακό πίσω μου και επικεντρώνομαι μόνο στον Αρη. Εισέπραξα αγάπη στα αποδυτήρια, ανυπομονώ  να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά».

Ντουάρτε: «Μεγάλη πρόκληση ο Αρης»

Ο Ολλανδός Λερίν Ντουάρτε δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει: «Γνώριζα πολλά πράγματα για τους οπαδούς μας, πήρα και μια γεύση από κοντά, είναι φανατικοί και αυτό μου αρέσει. Ηρθα να προσφέρω στον Αρη, θα δώσω το 100% και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Ο Ιντέγε είναι σημαντικός παίκτης, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δουλέψει όλη η ομάδα μαζί και όχι 1-2 παίκτες. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, έχω καλό προαίσθημα, νιώθω καλά και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Θέλω να απολαύσω και να χαρώ την κάθε στιγμή στον Αρη».

Διαβάστε ακόμη

Νύχτα αγωνίας στην Κρήτη: Δραματικές διασώσεις και σπίτια στη λάσπη - Φόβοι για νέο κύμα κακοκαιρίας μέχρι το πρωί

Τι κατέθεσαν οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Γιατί δεν χρησιμοποιήσαν τον απινιδωτή

Από εργαλεία, μέχρι αλκοόλ: Τι συμβαίνει σε όσα κατάσχονται στον έλεγχο ασφαλείας των αεροδρομίων

«Ο πιο πιστός σύντροφος»: Σκύλος... κάλεσε την αστυνομία για να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Σάββας Παντελίδης
  • Λεριν Ντουαρτε
  • Μπράουν Ιντέγε
  • Αρης
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>