ΠΑΟΚ: Ο Ντάγκλας Αουγκούστο ανακοινώθηκε και ντριμπλάρει με θέα τον Θερμαϊκό! (vid)
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου από την Κορίνθιανς, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από τις παραλίες της Βραζιλίας στη παραλία της Θεσσαλονίκη για χάρη του βίντεο παρουσίασής του βρέθηκε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να επισημοποιεί την απόκτησή του από την Κορίνθιας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος, στη παρουσίαση του βιογραφικού του, αναφέρουν:
«Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο Σοάρες Γκόμες γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 13 Ιανουρίου του 1997. Προερχόμενος από φτωχή οικογένεια, είδε από νεαρή ηλικία το ποδόσφαιρο ως διέξοδο και στα επτά του χρόνια, εντάχθηκε στις ακαδημίες της Φλουμινένσε. Πέρασε από όλη την εκπαιδευτική διαδικασία φτάνοντας μέχρι την Κ20 των Καριόκας κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2015, όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της με 15 γκολ. Την ίδια περίοδο ήρθε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ήδη προπονήσεις.
Άμεσα έγινε βασικό μέλος και ξεχώρισε με το ταλέντο του, ενώ παράλληλα κλήθηκε και στην Εθνική Βραζιλίας Κ20. Το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Φλουμινένεσε. Οι εμφανίσεις του έπεισαν την Κορίνθιανς να τον αποκτήσει. Καθιερώθηκε σχεδόν άμεσα στη νέα του ομάδα, ωστόσο, οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία τον έκαναν να πάει στη Μπαϊα με μορφή δανεισμού. Κι εκεί έγινε άμεσα βασικός πριν έρθει η πρόταση του ΠΑΟΚ και ο Ντόυγκλας Αουγκούστο γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης».
Δείτε το εντυπωσιακό video:
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




