Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η βόλτα με τη σύντροφό του στη Μύκονο (vid)
Η εμφάνιση του γνωστού αθλητή στο νησί των Ανέμων δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περαστικούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγες ημέρες μετά τη βράβευσή του ως MVP του φετινού NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο. Στο πλευρό του Έλληνα αθλητή ήταν η μητέρα του, τα αδέρφια του και φυσικά η σύντροφός του.
Σκοπός του ταξιδιού του δεν ήταν μόνο οι στιγμές χαλάρωσης στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, αλλά κι ένα φιλανθρωπικό event για του σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα» στο beach club Santanna.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να περπατάει χέρι - χέρι με την αγαπημένη του στα γραφικά σοκάκια. Η εμφάνιση του άσσου των Μιλγουώκι Μπακς δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς, ενώ ένας ξένος τουρίστας δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε μπροστά του.
Διαβάστε ακόμη
Η κυβέρνηση «επικήρυξε» τον λαγοκέφαλο με 5,33 ευρώ το κιλό - Ποιες περιοχές αφορά
«Νόμιζα ότι θα πεθάνω»: Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα φονικά 7,5 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα
Τι δείχνουν τα στατιστικά των πανελληνίων εξετάσεων: Η μεγάλη «σφαγή» και τα μαθήματα - εκπλήξεις
Παράδοση ή σεξισμός; Η παραλία που χωρίζει άνδρες και γυναίκες... με τοίχο και διχάζει το κοινό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




