• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τέμπη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τα εύφλεκτα καθίσματα - «Το κράτος πλήρωσε για έρευνα μόνο αφού έκλεισε η δικογραφία»Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»Επέστρεψε στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας, οπαδός του ΠΑΟΚ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘΘεσσαλονίκη: Καρατόμηση στους επικεφαλής του ΟΣΕΘ μετά το μπαράζ φωτιών σε λεωφορεία
δημοφιλές τώρα: «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Η GenZ η πρώτη γενιά που είναι λιγότερο έξυπνη από την προηγούμενη
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   11.07.2019 09:43
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

ΑΕΚ: Ψάχνεται στην επίθεση, περιμένει απαντήσεις από Βέρντε και Ολιβέϊρα

«Ματιές» σε φορ που θα κάνει αίσθηση από την ΑΕΚ, αδιέξοδο με τον Ιταλό της Ρόμα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Η παρουσία του Λιβάγια δίνει χρόνο στην ΑΕΚ, που ψάχνει μεγάλη κίνηση στην επίθεση
Η παρουσία του Λιβάγια δίνει χρόνο στην ΑΕΚ, που ψάχνει μεγάλη κίνηση στην επίθεση

Οι μέρες περνούν «μονότονα» στα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Οι υποθέσεις των Βέρντε και Ολιβέϊρα παραμένουν σε πρώτο πλάνο, αλλά δίχως να προκύπτουν ουσιαστικές εξελίξεις. Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν, ότι η ΑΕΚ προσδοκά σε εξελίξεις μέχρι το Σαββατοκύριακο, ειδάλλως θα αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Αν και στα άκρα έχει εντοπιστεί μεγάλη ανάγκη από τον Καρντόσο, στην ΑΕΚ δείχνουν περισσότερο έτοιμοι για επιλογές που αφορούν την κορυφή της επίθεσης. Με δεδομένο, ότι έχουν αποφασίσει μάλιστα να ανεβάσουν ψηλά τον πήχη, προσφέροντας συμβόλαιο που υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις στην αγορά.

Κατά πληροφορίες του «ethnos.gr», στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν αίσθηση. Πρόκειται για παίκτες με εμπειρία και ποιότητα στο παιχνίδι τους, που έχουν διεθνείς συμμετοχές και είναι «καλά» ονόματα. Βέβαια, για την ΑΕΚ υπάρχει χρονικό περιθώριο για τη συγκεκριμένη θέση. Αφ’ ενός η παρουσία του Λιβάγια – που δείχνει μάλιστα σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις – και αφ’ ετέρου η αναμονή του Ολιβέϊρα (επιλογής του Καρντόσο), κάνουν τους «κιτρινόμαυρους» να κινούνται με σχετική άνεση και να βλέπουν τις «ευκαιρίες» που παρουσιάζονται στην αγορά, όσο περνά ο μεταγραφικός χρόνος.

Εκεί που αναμφίβολα υπάρχει μεγάλο ζήτημα, αφορά τα άκρα της επίθεσης. Το θέμα του Βέρντε παραμένει μπλοκαρισμένο, με τους ατζέντηδες του παίκτη να μη συναινούν στη συμφωνία που έχει υπάρξει μεταξύ της ΑΕΚ και τη Ρόμα. Όπως αποδεικνύεται, ο χειρισμός του θέματος δεν ήταν ο ενδεδειγμένος και η μεταγραφή οδηγείται σε αδιέξοδο. Η Ρόμα δεν υπάρχει πλέον κανένα ενδεχόμενο να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, οι μάνατζερ αξιώνουν την προμήθεια που θα λάβαιναν εφόσον έμενε ελεύθερος και η ΑΕΚ δείχνει εγκλωβισμένη. Το χειρότερο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πως ο χρόνος τους πιέζει έντονα και δεν υπάρχει plan b.

Αν και στην Ισπανία συντηρούν το θέμα Καρτάμπια, η ΑΕΚ έχει κάνει απλά διερευνητική επαφή με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Ο Καρτάμπια δεν θέλει να συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά ακόμα και έτσι υπάρχει μεγάλη απόσταση ωσότου βρεθεί πεδίο συμφωνίας με την ομάδα της Γαλικίας. Ουσιαστικά, η ΑΕΚ έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της σε αίσιο τέλος με τον Βέρντε, αλλά πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί αυτό, δίχως να υπάρξει κάποια μεγάλη υπέρβαση στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Αλλά ο Καρντόσο ήθελε τον ακραίο, πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Συν τοις άλλοις, στην ΑΕΚ καλούνται να βρουν λύσεις και με το πρώτο γκρουπ παικτών που έχει «κόψει» ο Πορτογάλος. Ηδη, οι Τσόσιτς και Μοράν, αλλά και αρκετοί νεαρής ηλικίας (Γιαννούτσος, Γιούσης) προπονούνται μόνοι τους στα Σπάτα. Για τους «μικρούς» αναζητούνται ομάδες προς δανεισμό, αλλά το »αγκάθι» αφορά τους άλλους δύο. Παίκτες που κοστίζουν κοντά στις 750.000 ευρώ ετησίως και δεν υπάρχει σχεδόν η παραμικρή κινητικότητα στην αγορά.

Διαβάστε ακόμη

Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης

Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»

Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»

Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ντανιέλε Βέρντε
  • Νέλσον Ολιβέιρα
  • ΑΕΚ
  • Μιγκέλ Καρντόσο
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr