Ψαράκης: «Ο ΕΣΑΚΕ και το πρωτάθλημα δεν είναι παιχνιδάκι κανενός»
Ο πρόεδρος του Λαυρίου τόνισε μέσω Facebook τη σοβαρότητα του αγώνα που έκανε η ομάδα του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Λαύριο απέσυρε οριστικά το αίτημα παραμονής του στην Basket League, έτοιμο να εξαγοράσει το ΑΦΜ της Κύμης, με τον Γιάννη Ψαράκη να τονίζει μέσω Facebook τη σοβαρότητα του αγώνα που έκανε η ομάδα του.
Ο πρόεδρος του συλλόγου της Ανατολικής Αττικής ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι το πρωτάθλημα δεν είναι παιχνιδάκι κανενός και η πλευρά του Λαυρίο έκανε όσα έπρεπε, για να μην το διαβάλλει κι άλλο.
«Κάναμε ό,τι δεσμευτήκαμε! Ο ΕΣΑΚΕ και το πρωτάθλημα δεν είναι παιχνιδάκι κανενός! Κάναμε τον αγώνα μας με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν (αν και όλα στη ζωή έχουν ονοματεπώνυμο), δεν υποκύψαμε σε εκβιασμούς, δεν προσβάλαμε το άθλημα, δεν ζητήσαμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο. Εν αναμονή εξελίξεων».
Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




