• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδηΤο Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμεναΤραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της ΕπανάστασηςViva Mexico! Πρεμιέρα στο Μουντιάλ 2026 με άνετη νίκη για το Μεξικό επί της Νότιας Αφρικής
δημοφιλές τώρα: Τον μαχαίρωσαν 25 φορές με σπασμένο γυαλί: Η «τιμωρία» φυλακισμένων σε άνδρα που σκότωσε τη 2χρονη...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   16.11.2018 22:01
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Ευρωλίγκα: Ναυάγιο στο «Sinan Erdem», η Εφες διέλυσε τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ίσως το χειρότερό τους φετινό παιχνίδι, εμφανίστηκαν άνευροι, δίχως σφυγμό, χωρίς πάθος για τη νίκη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Παναθηναϊκός (INTIME)
Παναθηναϊκός (INTIME)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Σε ναυάγιο εξελίχθηκε η εμφάνιση του Παναθηναικού στο «Sinan Erdem» καθώς έχασε με 78-62 από την Εφες Πίλσεν. Οι πράσινοι έμειναν στις 4 νίκες (4-3 το σκορ του πλέον στη διοργάνωση, ενώ η Εφες ανέβηκε στο 5-2).

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ίσως το χειρότερό τους φετινό παιχνίδι, εμφανίστηκαν άνευροι, δίχως σφυγμό, χωρίς πάθος για τη νίκη. Κι όλα αυτά τη στιγμή που στην αντίπερα όχθη, ο Εργκίν Αταμάν, στερήθηκε της παρουσίας του καλύτερου παίκτη, Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνοντας στο παρκέ του «Sinan Erdem Dome» έδειχνε να έχει ξεχάσει στα αποδυτήρια το (εντός έδρας) μαχητικό του πνεύμα. Εδινε την εικόνα μιας νωχελικής, ασύνδετης, χωρίς προσωπικότητα ομάδας, που κατέβηκε να παίξει για το… χειρότερο. Αμυντικά οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν έδειχναν διάθεση να βάλουν το σώμα τους στη… φωτιά και μοιραία δέχθηκαν 44 πόντους στο ημίχρονο. Η Εφες κατάφερε να «μπλοκάρει» τους ψηλούς του Παναθηναϊκού, ενώ αντιμετώπισε αποτελεσματικά τον Νικ Καλάθη, με συνέπεια να προηγηθεί στο 12΄με 28-18. Η μεγαλύτερη διαφορά στο ημίχρονο για τους γηπεδούχους (+16π.) ήρθε με τρίποντο του Σιμόν (40-24), ενώ λίγο αργότερα οι δύο ομάδες πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια με το φωτεινό ταμπλό να δείχνει το 44-28 (20΄).

Στο 3ο 10λεπτο ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια ανάκαμψης, ο Θανάσης Ανετοκούνμπο προσπάθησε να συμβάλει στην αφύπνιση των συμπαικτών του, η διαφορά έπεσε στο -10 (54-44), όμως το 4ο φάουλ στο οποίο υπέπεσε στο τέλος της τρίτης περιόδου «πλήγωσε» τους «πράσινους».

Ο Παναθηναικός στο τέταρτο δεκάλεπτο προσπάθησε να πιέσει στα όρια του φάουλ και  οδήγησε την Εφες σε αρκετά λάθη. Όμως δεν διέθετε ούτε την ηρεμία, ούτε την ευστοχία (είχε πάλι 20% στα τρίποντα) για να αλλάξει τη μοίρα του, σε ένα παιχνίδι από το οποίο ο μοναδικός παίκτης που διασώθηκε ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Κιθ Λάγκφορντ τελείωσε άποντος το παιχνίδι, ενώ κακή ήταν όλη η περιφερειακή γραμμή της ελληνικής ομάδας.

Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα (16 πόντοι διαφορά) που έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός στην ιστορία των αναμετρήσεων του με την Εφες. Οι «πράσινοι» πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/11) για την 6η αγωνιστική της Basket League. Οι Λάσμε και Τόμας, που είχαν στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα της Εφες, χειροκροτήθηκαν από τους Τούρκους φιλάθλους κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων.

ΕΦΕΣ (Αταμάν): Μπομπουά 19(1), Μπαλμπάι, Μπίρσεν, Μότουμ 3(1), Μόερμαν 17(1), Τούνσερ, Μπούγκραχαν, Πλάις 4, Μίτσιτς 11(2), Αντερσον, Ντάνστον 14, Σιμόν 10(1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Τόμας 11(1), Λάνγκφορντ, Παπαπέτρου 4, Παππάς 3, Γκιστ 10, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Λοτζέσκι 6, Αντετοκούνμπο 8, Μήτογλου, Λάσμε 4, Παπαπέτρου 9, Καλάθης 11(1).

Διαβάστε ακόμη

Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδη

Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα

Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης

Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Εφες Πίλσεν
  • Παναθηναϊκός
  • Euroleague
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr