• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Άκυρο» το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής και ανοίγει «παράθυρο» για διάλογο με την ΕλλάδαΈρχεται ισχυρό κύμα κακοκαιρίας: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε συνθήκες παγετού - Η πρόγνωση ΜαρουσάκηΑπό νωρίς το πρωί η ταλαιπωρία στο μετρό: Εκτός λειτουργίας η γραμμή 3, από Χολαργό μέχρι ΑεροδρόμιοΚύκλωμα κοκαΐνης: Ενώπιον εισαγγελέα 10 μέλη της οργάνωσης - Ποιος είναι ο «Έλληνας Εσκομπάρ»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   18.07.2019 22:32
Newsroom
Newsroom

Ολυμπιακός: Εκτός για Πλζεν οι Μεριά, Σισέ και Σουντανί

Εκτός της πρώτης ευρωπαϊκής λίστας οι δύο αμυντικοί λόγω της επιβάρυνσης με την συμμετοχή στο Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και ο ανέτοιμος, νεοαποκτηθείς εξτρέμ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Εκτός της πρώτης ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού οι Πάπε Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά (φωτό: Intime)
Εκτός της πρώτης ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού οι Πάπε Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά (φωτό: Intime)

Έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης (18/7) η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα δύο ματς του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League με την Βικτόρια Πλζεν (Τρίτη 23 στην Τσεχία και Τρίτη 30 στο «Καραϊσκάκης»).

Μέσα σε αυτήν δεν βρίσκονται οι Γιασίν Μεριά (επέστρεψε με την εθνική του ομάδα στην Τυνησία), Πάπε Αμπού Σισέ (παίζει το βράδυ της Παρασκευής στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής) και ο – ανέτοιμος – Χιλάλ Σουντανί.

Εκτός έμειναν ακόμη οι τραυματίες Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάγκος Βούκοβιτς, καθώς και οι Φράνκο Σολδάνο, Ούγκο Κάιπερς, Γιάννης Μασούρας, με τους τρεις τελευταίους να προορίζονται για να παραχωρηθούν ως δανεικοί. Ο σύλλογος του Πειραιά, πάντως, έχει δικαίωμα να κάνει έως δύο αλλαγές στην λίστα μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα, την Δευτέρα (22/7).

Στην λίστα Α βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σιαμπάνης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Στη λίστα Β βρίσκονται οι: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Διαβάστε ακόμη

Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα

Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει

«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις

Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Πάπε Σισέ
  • Europa League
  • ποδόσφαιρο
  • Γιασίν Μεριά
  • Ολυμπιακός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr