NBA: Επική ανατροπή των Μπακς από το -22 με διψήφιο Αντετοκούνμπο (vid)
Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σαν να μην κατέβηκαν ποτέ στο παρκέ. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος τα «ελάφια»... κάλπασαν προς τη νίκη κι έπιασαν τους «ταύρους» από τα... κέρατα επικρατώντας με 123-104🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η διαφορά στο τελευταίο λεπτό της δεύτερης περιόδου είχε φτάσει ακόμη και στους 22 πόντους υπέρ των Μπουλς (41-63), με το ημίχρονο να κλείνει τελικά στο +18 για την ομάδα του Σικάγο και τους Μπακς να είναι μην βρίσκουν... ούτε στεφάνι!
Κι ενώ στις δύο πρώτες περιόδους δεν κατάφερναν να βρουν στόχο, στην γ' περίοδο ήταν «δαιμονισμένοι»! Συνολικά σημείωσαν 46 πόντους (45 είχαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο!) κλείνοντας με επιμέρους +31 (46-17)!
Εν τέλει η ομάδα του Μιλγουόκι έφτασε σε μία άνετη νίκη με διαφορά 19 πόντων κι ανέβηκε στο 11-4, ενώ οι Μπουλς υποχώρησαν στο 4-12.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 32 λεπτά και είχε για άλλη μια φορά καταλυτικό ρόλο στην νίκη της ομάδας του, σημειώνοντας 23 πόντους (6/11 διπ., 2/4 τρ., 5/9 β.), 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες και 4 λάθη.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




