ΠΑΟΚ: Στη λίστα της Πόρτο ο Κοεντράο
Η εφημερίδα «Abola» κάνει λόγο για «μπάσιμο» των «Δράκων» για τον 31χρονο ακραίο αμυντικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Φάμπιο Κοεντράο φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Abola» ως μεταγραφικός στόχος της Πόρτο. Οι «Δράκοι», σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, εξετάζουν την περίπτωση του 31χρονου ακραίου αμυντικού μετά τη νέα διορία που ζήτησε για να απαντήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Κοεντράο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή (19/7), τα βρήκε στο οικονομικό αλλά ζήτησε προθεσμία δυο ημερών να απαντήσει.
Τη Δευτέρα (22/7), ακολούθησε αίτημα παράτασης της προθεσμίας από τον Πορτογάλο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να το κάνουν δεκτό, και σήμερα εμφανίστηκε το δημοσίευμα για τις σκέψεις της Πόρτο για τον Κοεντράο.
Δείτε το πρωτοσέλιδο της «A Bola»:
Διαβάστε ακόμη
Έξι νεκροί από σοκαριστική σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στη Βραζιλία - Μεταξύ των θυμάτων ο διάσημος τραγουδιστής Oliver Tree
Συναγερμός στο Τέξας: Επέστρεψε το «ανθρωποφάγο» παράσιτο μετά από δεκαετίες
10/10 ούτε ο νικητής του «Εκατομμυριούχου»: Αν κάνεις πάνω από 8/10 στο πιο δύσκολο κουίζ του Μουντιάλ είσαι διάνοια
Απέραντη θλίψη για τον μικρό Γιαννάκη: Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη έξι ετών με τον καρκίνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




