• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Φρίκη στη Γαλλία: Επιθέσεις με σύριγγες σε δεκάδες άτομα - «Τσουνάμι» καταγγελιών και μεγάλη κινητοποίηση των ΑρχώνΦωτιά τώρα στα Κύθηρα: Στη μάχη και εναέρια μέσαΙβάν Σαββίδης: «Ό,τι λέω το τηρώ» - Όλα στο φως από τον ΠΑΟΚ για τη Νέα ΤούμπαΜαρκ Ρούτε: Οι αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν δεν παραβίασαν το διεθνές δίκαιο
δημοφιλές τώρα: Τραμπ για επίθεση στις αμερικανικές βάσεις: «Ευχαριστώ το Ιράν για την έγκαιρη προειδοποίηση»
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   25.07.2019 23:53
Newsroom
Newsroom

Europa League: Αρης - ΑΕ Λεμεσού 0-0 (vids)

Φετφατζίδης και Ματίγια είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες των Θεσσαλονικέων, απέναντι στους Κύπριους που αμύνθηκαν σθεναρά και είχαν και εκείνοι δοκάρι

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο Ιντέγιε είχε τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 5'
Ο Ιντέγιε είχε τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 5'

Αρης - ΑΕ Λεμεσού 0-0: Στο πρώτο παιχνίδι για την δεύτερη προκριματική φάση του Europa League, ο Αρης δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την ανωτερότητά του απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς, ενώ το... σκορ στα δοκάρια ήταν 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης πήρε τα ινία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, και η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 4' με το σουτ του Ιντέγε μέσα από τη περιοχή να φεύγει ψηλά άουτ. Ο Νιγηριανός είχε νέα ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα (9') όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Σούντγκρεν έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον πάνω χέρι, καθώς οι Κύπριοι είχαν ρίξει το βάρος τους στον ανασταλτικό τομέα και απείλησαν ελάχιστα τον Κουέστα παρά μόνο με στατικές φάσεις. Στο 39' ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ντόσα Ζούνιορ μετά από γύρισμα του Ιντέγε αλλά πήρε πίσω την απόφαση καθώς δέχθηκε την απόφαση του δεύτερου βοηθού, που είχε σηκώσει το σημαιάκι του υποδεικνύοντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή πριν το γύρισμα του Ιντέγε.

Στο 40' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αρη. Ο Βοζίνια απέκρουσε διαγώνιο σουτ του Μπάκα και στην εξέλιξη της φάσης ο Φετφατζίδης σούταρε με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Τα δύο δοκάρια του Αρη:

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης δεν μπόρεσε να έχει τον ρυθμό των πρώτων 45' με την ΑΕΛ να απορροφά την πίεση. Οι Κύπριοι ανησύχησαν τον Κουέστα στο 65' με σουτ του (νεοεισελθόντα) Γκαζαριάν να καταλήγει άουτ. Στο 69' ο ίδιος παίκτης, με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73' ο Βοζίνια έκανε τη πλέον δύσκολη επέμβαση, σε σουτ του Τόνσο, και στο 76' ο Ντιγκινί σχεδόν από τη γωνία της μικρής περιοχής σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 87' ο Ματίγια, με σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, δεύτερο για τον Αρη στην αναμέτρηση.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (74' Σάσα), Ματίγια, Φετφατζίδης (65' Λάρσον), Τόνσο (84' Μαρτίνεθ), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΑΕ Λεμεσού: Βοζίνια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Ζούνιορ (79' Ιβάν Κάρλος), Γκοντάλ, Τεϊσέιρα, Βέελερ (88' Αβραάμ), Ζντραβκόβσκι, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς (63' Γκαζαριάν), Χουράδο, Αγάνοβιτς.

Τα highlights του αγώνα

Διαβάστε ακόμη

Κλιμάκωση ή ύφεση της έντασης στη Μέση Ανατολή; Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Σκληρή μάχη με τις φλόγες στη Χίο: Αιχμές Κεφαλογιάννη για σχέδιο εμπρησμού - Οργισμένοι οι κάτοικοι

Νέο αιματοκύλισμα του Ισραήλ στη Γάζα: Σκοτώθηκαν 43 Παλαιστίνιοι που περίμεναν διανομή φαγητού

Ποσά που… τρελαίνουν στην UEFA: Αναμένει έσοδα 4,4 δισ. ευρώ από τις διοργανώσεις συλλόγων της τη σεζόν 2025-26

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Europa League
  • Αρης
  • ΑΕ Λεμεσού
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr