AEK: Ελυσε την συνεργασία της με τον Ντούσαν Σάκοτα

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στην ΑΕΚ και μια μέρα μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ήρθε η σειρά του αρχηγού Ντούσαν Σάκοτα.
Η εξέλιξη δεν ήταν αναμενόμενη, αν και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ήξεραν ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών εσχάτως είχαν ψυχρανθεί.
Η ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας πάντως, ήταν συγκινητική εκατέρωθεν, αφού τόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος όσο και ο παίκτης, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.
«Ο Ντούσαν ήταν και παραμένει εμβληματική φυσιογνωμία για την ΑΕΚ. Η συγκυρία μπορεί να επιβάλει το τέλος της συνεργασίας αλλά όχι και το τέλος της σχέσης του με την ΑΕΚ» είπε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.
«Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι πρέπει να τελειώσει προσωρινά η σχέση μου με την ΑΕΚ αφού η νέα φιλοσοφία επιτάσσει να δοθεί χώρος στα νέα παιδιά για να δείξουν την αξία τους», σχολίασε ο Σάκοτα.

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
