Γυναίκα διαιτητής στο Super Cup Ευρώπης: Η Στεφανί Φραπάρ σφυρίζει το Λίβερπουλ - Τσέλσι
Γράφει ιστορία η κορυφαία Γαλλίδα διαιτητής που την περασμένη σεζόν σφύριξε ακόμη και στη γαλλική Ligue 1🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ιστορική απόφαση έλαβε η UEFA, καθώς επέλεξε τη Γαλλίδα διαιτητή Στεφανί Φραπάρ για να διευθύνει το Super Cup Ευρώπης μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη.
H 35χρονη ρέφερι γράφει ιστορία διότι γίνεται η πρώτη γυναίκα, η οποία θα σφυρίξει όχι μόνο σε τελικό, αλλά γενικώς σε παιχνίδι ανδρών ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρόκειται πάντως για την κορυφαία θηλυκή «σφυρίχτρα» στον πλανήτη καθώς ήταν η πρώτη Γαλλίδα που τον περασμένο Απρίλιο έπαιξε στην αναμέτρηση της Ligue 1 μεταξύ Αμιάν και Στρασμπούρ.
Παράλληλα, η Φραπάρ ήταν διαιτητής και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, όπου αναμετρήθηκαν οι ΗΠΑ και η Ολλανδία. Στο πλευρό της επίσης θα έχει γυναίκες, καθώς βοηθοί της ορίστηκαν η συμπατριώτισσά της, Μανουέλα Νικολιζί και η Μισέλ Ο' Νιλ από την Ιρλανδία, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τούρκος ελίτ ρέφερι, Τζουνέιτ Τσακίρ.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



