Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Happy end με τον Χάρι Μαγκουάιρ
Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Happy end σημειώθηκε στην υπόθεση της μεταγραφής του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λέστερ μια και το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τους «Κόκκινους Διάβολους».
Ο 26χρονος Άγγλος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία, με τους «κόκκινους διαβόλους» να καταβάλλουν 88 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Παράλληλα υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.
Διαβάστε ακόμη
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





