• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκαΜε 159 «ναι» ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός - Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο στεγαστικό και οι αιχμές για την «Ιθάκη»Ελβετικό φράγκο: Τι προβλέπει η ρύθμιση για τη μετατροπή των δανείων σε ευρώ - Αναλυτικά παραδείγματαΣτάση εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Τετάρτη - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   19.11.2018 10:54
Παναγιώτης Γκαμπράνης
Παναγιώτης Γκαμπράνης

ΠΑΟΚ: Ερχονται ανανεώσεις-Στην τελική ευθεία τα νέα συµβόλαια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να επιβραβεύσει τους Βαρέλα και Κρέσπο για τη σπουδαία χρονιά που κάνουν και έχει έρθει σε αρχική συµφωνία για τη χρονική επέκταση των συµβολαίων τους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ανάλογες στιγμές θέλουν να ζήσουν κι απόψε οι «ασπρόμαυροι» στη γεμάτη Τούμπα (Intime/Σιαρρής Χρήστος)
Ανάλογες στιγμές θέλουν να ζήσουν κι απόψε οι «ασπρόμαυροι» στη γεμάτη Τούμπα (Intime/Σιαρρής Χρήστος)

Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» τον µεταγραφικό σχεδιασµό, για να είναι έτοιµος την κρίσιµη ώρα να πραγµατοποιήσει τις κινήσεις που θέλει. Ωστόσο, ρίχνει πρώτα το βάρος στο θέµα των ανανεώσεων, καθώς την 1η Ιανουαρίου οκτώ ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ θα αποκτήσουν δικαίωµα να υπογράψουν συµβόλαιο µε όποια οµάδα συµφωνήσουν για να µεταγραφούν εκεί το καλοκαίρι.

Οι επαφές έχουν προχωρήσει, µε τους Φερνάντο Βαρέλα και Ανχελ Κρέσπο, µάλιστα, υπάρχει αρχική συµφωνία. Οι δύο κεντρικοί αµυντικοί έχουν την απόλυτη προτεραιότητα, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να τους επιβραβεύσει για τις εντυπωσιακές τους εµφανίσεις και την πρόοδο που έχουν κάνει. Οι επαφές συνεχίστηκαν αυτές τις µέρες και οι δύο υποθέσεις έχουν µπει στην τελική ευθεία, ώστε πολύ σύντοµα να υπογράψουν νέα συµβόλαια.

Σε καλό δρόµο είναι και το θέµα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ωστόσο περιλαµβάνει πιο σύνθετες συζητήσεις για τους όρους του νέου συµβολαίου, που τις επιβάλλει η ηλικία (30 ετών) του Ολλανδού µεσοεπιθετικού. Υπάρχει όµως αισιοδοξία ότι και ο Μπίσεσβαρ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τούµπα. Αµέσως µετά σειρά θα πάρουν οι Πασχαλάκης, Κάνιας και Σάκχοφ για να µιλήσουν µε τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Στο µεταξύ, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής Μάριο Μπράνκο, που όλο αυτό το χρονικό διάστηµα παρακολουθούσε και ενηµερωνόταν για να έχει πλήρη εικόνα του αγωνιστικού τµήµατος, θα προσπαθήσει το επόµενο χρονικό διάστηµα να ξεκινήσει µεταγραφικές επαφές εκτός Ελλάδας, ενώ αποστολή του θα είναι να επιβεβαιώσει τη φήµη του και να παρουσιάσει προτάσεις και για πωλήσεις.

Τις εξελίξεις µε τις ανανεώσεις περιµένει και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που θέλει να κλείσουν το συντοµότερο δυνατόν τα ανοιχτά µέτωπα για να έχει τους ποδοσφαιριστές του ήρεµους και συγκεντρωµένους στον κοινό στόχο, χωρίς να τους απασχολεί τίποτε άλλο.

Στον αγωνιστικό τοµέα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιµένει την επιστροφή των διεθνών από τις Εθνικές τους οµάδες, προκειµένου να ξεκινήσει η προετοιµασία για τον αγώνα µε την Ξάνθη. Στο γκρουπ αυτό θα προστεθούν οι Βαρέλα, Πέλκας, Πασχαλάκης και Καρέλης. Αντίθετα, οι Πρίγιοβιτς, Τόσκα και Ληµνιός έχουν διεθνείς υποχρεώσεις και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμη

«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού

ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400

Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr