• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το σχέδιο «Σκορπιός της Ερήμου» ενεργοποιείται σε βάσεις των ΗΠΑ στην ΕλλάδαΠοιος είναι ο γιος και φερόμενος διάδοχος του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, Μοτζταμπά ΧαμενεΐΛέκκας για σεισμό στη Θεσπρωτία: Ενδεχομένως να υπάρξουν μετασεισμοί για 10 ημέρεςΟ γιος του Χαμενεΐ και επίσημα ο νέος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν: Ποιος είναι - Οι απειλές Τραμπ
δημοφιλές τώρα: Καθηγητής Σεισμολογίας Καβύρης: «Τα 5,3 Ρίχτερ στην Λεπτοκαρυά ήταν πιθανότατα ο κύριος σεισμός»
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   19.08.2019 23:00
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Με Ανδρεόπουλο και Ναράνχο📌 «Ξέρω πως περάσατε μία έρημο»📌 Σοκ με τον Τζούριτς📌 Με Τουρκία η Εθνική γυναικών

Το σερβίς του Αυγενάκη στις Εθνικές ομάδες βόλεϊ πριν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (pic)

Ο υφυπουργός αθλητισμού επισκέφθηκε την Εθνική ανδρών στου Ρέντη και την Εθνική γυναικών στου Μίλωνα λίγο πριν αναχωρήσουν για δύσκολες αποστολές

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Η Εθνική ανδρών επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από 10 χρόνια και η Εθνική γυναικών μετά από 18 χρόνια. Τα δύο εθνικά συγκροτήματα του βόλεϊ βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν τις βάσεις όπου πραγματοποιούνται οι τελευταίες προπονήσεις τους.

Με Ανδρεόπουλο και Ναράνχο

Στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη επισκέφθηκε την Εθνική ανδρών όπου συνομίλησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους διεθνείς. Στη συνέχεια πήγε στη Νέα Σμύρνη και στην ιστορική έδρα του Μίλωνα όπου προπονείται η Εθνική γυναικών και συναντήθηκε με τον Ισπανό ομοσπονδιακό Γκεγιέρμο Ναράχνο και τις διεθνείς αθλήτριες.

637018420241425112.jpg
Ο Λευτέρης Αυγενάκης με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο

«Ξέρω πως περάσατε μία έρημο»

«Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες αλλά καμία δεν είναι ανυπέρβλητη. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω. Σας δηλώνω την στήριξή μου και με το πέρασμα του χρόνου θα γίνει ακόμα πιο ουσιαστική. Ξέρω ότι περάσατε μία έρημο στο παρελθόν, διότι δεν ήσασταν αρεστοί. Αυτό ήταν πολύ κακό και είναι λάθος όσοι προσπαθούν να δώσουν κομματική απόχρωση στον αθλητισμό. Είναι καταδικαστέο και η δικιά μας ηγεσία και εγώ προσωπικά δεν θα το κάνουμε ποτέ. Είσαστε επαγγελματίες αθλητές και παλεύετε για το εθνόσημο. Οι πολιτικές επιλογές σας δεν έχουν χώρο στο γήπεδο. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι να πάτε εσείς ψηλά και μαζί σας όλη η Ελλάδα. Εμείς θα είμαστε αρωγοί και γι' αυτό τον λόγο ήρθα στη σημερινή προπόνηση για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ακόμα και αν δεν έρθει το μετάλλιο, εμάς μας ενδιαφέρει που κάνατε αυτό το άλμα. Να πάτε ψηλά γιατί μαζί σας θα ανέβουμε και εμείς ψηλά. Καλή σας επιτυχία» είπε στην ομιλία του προς τις δύο Εθνικές ομάδες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

2186834.jpg
Ο Δημήτρης Τζούριτς με την κίτρινη προπονητική φανέλα έμεινε εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Σοκ με τον Τζούριτς

Η δυσάρεστη είδηση της ημέρας ήρθε από το στρατόπεδο της Εθνικής ανδρών. Ο Δημήτρης Τζούριτς αποκλείστηκε από τη συνέχεια της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού στον ώμο και δεν θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον όμιλο του Μοντπελιέ και θα έχει αντιπάλους την Ιταλία, την Βουλγαρία, την Γαλλία, την Ρουμανία και την Πορτογαλία. Το Ευρωπαϊκό του 2019 θα γίνει από 12 έως 29 Σεπτεμβρίου σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Σλοβενία και θα αγωνιστούν 24 ομάδες. Οι τελικοί θα γίνουν στο Παρίσι.

637018420238768881.jpg

Με Τουρκία η Εθνική γυναικών

Η Εθνική γυναικών θα αγωνιστεί στον όμιλο της Άγκυρας και θα έχει αντιπάλους την διοργανώτρια Τουρκία, την Σερβία, την Φινλανδία, την  Γαλλία και την Βουλγαρία. Οι 24 ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων που θα γίνουν σε Τουρκία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Πολωνία. Οι τελικοί θα γίνουν 8 Σεπτεμβρίου στην Αγκυρα. Ο πρώτος αγώνας της ελληνικής ομάδας θα δοθεί την προσεχή Παρασκευή 23 Αυγούστου με την Τουρκία στην Άγκυρα.

637018426080486529.jpg
637018420242050206.jpg

Διαβάστε ακόμη

Ο γιος του Χαμενεΐ και επίσημα ο νέος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν: Ποιος είναι - Οι απειλές Τραμπ

Κλιμάκωση στον Λίβανο: Πάνω από 390 νεκροί - Χειρουργικό πλήγμα στην «καρδιά» της Βηρυτού και κλίμα τρόμου

Ρόδος: 57χρονη κατηγορείται για βία κατά της 30χρονης ΑμεΑ κόρης της - «Της τραβούσε τα αυτιά, τα μαλλιά»

Από το Άσγκραντ στη Γη: Η σκανδιναβική μυθολογία βοήθησε επιστήμονες να λύσουν το μυστήριο της προέλευσης της ζωής

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Εθνική βόλεϊ γυναικών
  • Εθνική βόλεϊ ανδρών
  • Λευτέρης Αυγενάκης
  • Σπορ
  • βόλεϊ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr