• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα - «Με πίστη και αυτοπεποίθηση στον διάλογο»Απόφαση-σταθμός για τα δάνεια του νόμου Κατσέλη - Οι τόκοι υπολογίζονται πλέον στη μηνιαία δόσηΣυναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις για κατασκοπεία: Συνελήφθη στέλεχος για μετάδοση μυστικών πληροφοριών
δημοφιλές τώρα: Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   25.08.2019 09:04
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

«Θηρίο στο κλουβί» ο Σλούκας, ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Κίνα

Μεγάλη η επιθυμία του Έλληνα γκάρντ της Φενέρμπαχτσε να επανενταχθεί με την Εθνική-Tην Τρίτη αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό την πόλη Ναντζίνγκ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Κώστας Σλούκας για την επανένταξη του στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας. Ο έμπειρος γκαρντ της Φενερμπαχτσέ τις τελευταίες ημέρες μοιάζει με… "θηρίο στο κλουβί" παρακολουθώντας από απόσταση τις προσπάθειες των συμπαικτών του στα φιλικά παιχνίδια: «Είναι πολύ μεγάλη η επιθυμία του να επιστρέψει, απλώς κι ο ίδιος κατανοεί πως θα πρέπει η αποθεραπεία του να συνεχιστεί όπως  πρέπει», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντος του. Ο Σλούκας θα απουσιάσει και από τα επόμενα δυο φιλικά ματς του τουρνουά Atlas εξαιτίας του τραυματισμού του (αιμάτωμα  και θλάση στο γαστροκνήμιο).  Το αιμάτωμα  πάντως υποχώρησε αρκετά και την προσεχή Τρίτη(27/8) θα ταξιδέψει στην Κίνα.

«Ο Σλούκας θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Ναντζίνγκ. Το βράδυ της Τετάρτης θα είναι εκεί, εμείς θα είμαστε λίγες ώρες νωρίτερα στην πόλη, συνεπώς από την Πέμπτη θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας. Τη Δευτέρα θα είμαστε 100% σίγουροι μετά την τελική εξέταση και θεωρούμε πως μετά από κάποιες προπονήσεις θα καταφέρει να συνεισφέρει στην ομάδα με το ταλέντο που έχει και τον περιμένουμε. Αυτό δεν σταματά ότι συνεχίζουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή των παικτών, μέχρι τις 30 Αυγούστου που πρέπει να δηλώσουμε τη δωδεκάδα. Πιστεύω πως θα έχουμε βγάλει τα κατάλληλα συμπεράσματα για την καλύτερη δυνατή δωδεκάδα», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το νικηφόρο φιλικό τεστ(92-65) επί της Ιορδανίας.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Κίνα-Δομινικανή Δημοκρατία την Δευτέρα 26/8 (στις 14:30). Αν κερδίσει θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Βενεζουέλα –Τουρκία για τις θέσεις 1-2 του τουρνουά (στις 27/8 και ώρα 14:30). Σε αντίθετη περίπτωση θα παίξει με τον ηττημένο (για τις θέσεις 3-4, την Τρίτη ώρα 11:30 π.μ.). Οι αγώνες του τουρνουά μεταδίδονται μέσα από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Διαβάστε ακόμη

Λαβρόφ κατά Αθήνας για τη στήριξη στην Ουκρανία - «Διέκοψε τη συνεργασία δεκαετιών με τη Ρωσία»

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος

Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις για κατασκοπεία: Συνελήφθη στέλεχος για μετάδοση μυστικών πληροφοριών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κώστας Σλούκας
  • Μουντομπάσκετ 2019
  • Εθνική ομάδα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr