
Συνάντηση Αυγενάκη με Ιβάν Σαββίδη - Θα δει το ΠΑΟΚ - Σλόβαν ο υπουργός
Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Σλόβαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει την Πέμπτη (29/8) ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θα έχει πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων. Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την κρίσιμη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ θα προηγηθεί συνάντηση και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.
Επιπλέον, θα συνομιλήσει και με τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη, θα δει αντιπροσωπεία του Ηρακλή, ενώ θα συναντήσει και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.
Η σχετική ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφέρει τα εξής: «Σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί στις 18.45 με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Κατόπιν θα παρακολουθήσει στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σλοβαν Μπρατισλάβας για το Europa League.
Μετά το πέρας του αγώνα, θα ακολουθήσει, στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνάντηση με τον ομόλογό του, Θεόδωρο Καράογλου και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, 30/8, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη και ακολούθως, στις 11.00, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο».
Η γαλλική ακροδεξιά «τρίβει τα χέρια της» μέσα στο χάος - Πώς Λεπέν και Μπαρντελά στήνουν προεκλογικό σκηνικό
Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
«Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


