Αρης: Στα «κίτρινα» ο Αμπου Μπα από τη Ναντ για ένα χρόνο
Ο 21χρονος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική ομάδα και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να βρίσκονται στη δίνη της διαδικασίας αντικατάστασης του Σάββα Παντελίδη, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να ολοκληρώσουν μια ακόμα μεταγραφική κίνηση που είχε ήδη δρομολογηθεί τις προηγούμενες ημέρες.
Ο Γαλλοαναθρεμμένος Σενεγαλέζος Αμπου Μπα, που πέρυσι έγραψε 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Νανσί στην Β' κατηγορία της Γαλλίας, αποκτήθηκε από την Ναντ στις αρχές Ιουλίου αλλά η γαλλική ομάδα τον έβαλε στη λίστα των υπό δανεισμό παικτών.
Γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1998, ο Μπα, που έχει κληθεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στους «κίτρινους» που αναζητούσαν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για τον άξονα. Ο Μπα βρισκόταν στα «ραντάρ» του Αρη το τελευταίο διάστημα, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία να μην επηρεάζει την απόκτησή του.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



