
Μουντομπάσκετ: Αγκολέζος κουτούλησε τον Τζεντίλε κι αποβλήθηκε (vid)
Άναψαν τα αίματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολλά ήταν τα νεύρα στο ματς της Ιταλίας με την Αγκόλα και κάποια στιγμή το παιχνίδι έγινε αντιαθλητικό. Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε και ο Λεονέλ Πάουλο παραλίγο να έρθουν στα χέρια, ωστόσο, ο Αφρικανός πρόλαβε να ρίξει μια κουτουλιά στον άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού, πριν φύγει για τα αποδυτήρια με ντισκαλιφιέ.
Ωστόσο, σ' εκείνο το σημείο του αγώνα όλα είχαν κριθεί, όμως ο Ιταλός αντέδρασε στο στενό μαρκάρισμα του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν «γαλλικά» και να πέσει και η κουτουλιά.
Υστερα από μία επαναφορά, ο «Άλε» έσπρωξε τον 33χρονο φόργουορντ, ο οποίος με τη σειρά του... ανταπέδωσε το σπρώξιμο. Όμως, τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί, με τον παίκτη της Αγκόλας να... ρίχνει και κουτουλιά στον Ιταλό άσο.
Απειλήθηκε σύρραξη, η οποία αποφεύχθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Στη συνέχεια, κι αφού οι διαιτητές είδαν το instant replay, ο Πάουλο αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ, ενώ ο Τζεντίλε δέχτηκε τεχνική ποινή.
Ο 15χρονος Ντέρεκ άντεξε 48 ώρες στα παγωμένα νερά κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και τους νεκρούς συγγενείς του
«Έπεσε το δέντρο ενώ παίζαμε»: Η κατάθεση της 30χρονης μητέρας για το ατύχημα στην Καλαμαριά
Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. - Το τρίτο ΠΑΣΟΚ και το «φρένο» σε Σαμαρά
Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


