
O γιος του Νίκου Πατέρα στέκεται ξανά στα πόδια του
Ο γιος του Νίκου Πατέρα, Διαμαντής, είχε σοβαρό τροχαίο στις 12 Ιουνίου, αλλά πλέον είναι καλά και παρουσιάστηκε στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειάς του.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή και πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νίκου Πατέρα είχε σοβαρό τροχαίο στις 12 Ιουνίου. Η κατάστασή του ήταν σοβαρή με την οικογένεια του νεαρού να ζει με αγωνία και να μην φεύγει στιγμή από το πλευρό του.
Η κατάσταση του Διαμαντή βελτιώθηκε, πήρε εξιτήριο και κατάφερε να βρεθεί στο σπίτι του, ακόμη και σε καροτσάκι, αφού δεν είχε απαλλαγεί πλήρως από τους πόνους. Όλα, όμως, κύλησαν ομαλά στη συνέχεια και ο γιος του Πατέρα στέκεται ξανά στα πόδια του.
Μάλιστα, σύμφωνα με το «Spirto» βρέθηκε και στον όμιλο επιχειρήσεων του πατέρα του, μαζί με τον παλαιό πρωταθλητή πυγμαχίας και νυν προπονητή και αντιδήμαρχο Μαρκόπουλου, Γιάννη Αϊδινιώτη που ήταν φύλακας-άγγελος του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.
Πηγή: sdna.gr
Τραγωδία στα Εξαμίλια Κορινθίας - Ένας νεκρός από έκρηξη και φωτιά σε εργοστάσιο
Δολοφονία στη Σύρο: Από μαχαιριά στον θώρακα ο θάνατος της 42χρονης διασώστριας
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται ο 28χρονος κατηγορούμενος
Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο Βραζιλίας - Αργεντινής μετά τα «κλέφτης» και «φαλακρό σκουπίδι» του Μιλέι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


