• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θεσσαλονίκη: Νέες λεωφορειακές γραμμές από 1η Σεπτεμβρίου - Πότε ξεκινά η Χ3 για το αεροδρόμιοΕπελαύνει ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Σε έξαρση τα κρούσματα - «Ακόμη 2-3 εβδομάδες η κορύφωση»Ζάκυνθος: Γιατροί επανέφεραν στη ζωή 26χρονο τουρίστα μετά από 79 λεπτά ΚΑΡΠΑΜύκονος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 9 συλλήψεις
δημοφιλές τώρα: Μαρουσάκης: Ξεκινά το κύμα καύσωνα με 40άρια και ισχυρούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   07.09.2019 10:07
ΕΘΝΟΣ Sport

ΑΕΚ: «Κλείνει» Ρόμανιτς για τον Ιανουάριο

Τον νεαρό Σέρβο επιθετικός της Λαμίας έχει στο στόχαστρο ο Ιλια Ιβιτς

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο επιθετικός της Λαμίας Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο Ίλια Ίβιτς παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις επιδόσεις του νεαρού Σέρβου που στις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχει ένα γκολ, μία ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι σε δύο παιχνίδια και σύμφωνα με το «Sportime», δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την απόκτησή του. Αν προχωρήσουν τα πράγματα, τότε ο Σέρβος θα ενισχύσει την ΑΕΚ στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αλλωστε το συμβόλαιό του με τη Λαμία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Ρόιμανιτς παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ειδικότερα όμως στις θέσεις των εξτρέμ και στην ΑΕΚ πιστεύουν πως μπορεί να εξελιχθεί σε φουλ μπακ στο 3-5-2.

Την ίδια στιγμή ο Ίλις Ίβιτς προσπαθεί να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφή ως τις 14 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ο Νιγηριανός Τζον Ογκού βρίσκεται στο προσκήνιο και η περίπτωσή του φαίνεται πιο εύκολη, όμως απασχολεί έντονα και ο Σενεγαλέζος Σέικ Εντογέ, που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Στον αγωνιστικό τομέα, στην τελευταία προπόνηση ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Ελντερ Λόπες να προστίθεται κανονικά στην υπόλοιπη ομάδα. Θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ακολουθούν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Γαλανόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τον έλεγχο και έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλό του - Τιμωρία από το MLS

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο ιδιοκτήτης του ART TV, Ηλίας Γκανιάτσας

Επελαύνει ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Σε έξαρση τα κρούσματα - «Ακόμη 2-3 εβδομάδες η κορύφωση»

Μαρουσάκης: Ξεκινά το κύμα καύσωνα με 40άρια και ισχυρούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Super League 1
  • ποδόσφαιρο
  • μεταγραφές
  • ΑΕΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr