Πολλές αλλαγές από τον Φαν 'τ Σιπ στην ενδεκάδα της Εθνικής
Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός αλλάζει τέσσερα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο ματς με το Λιχτενστάιν συγκριτικά με τον αγώνα με τη Φινλανδία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τζον Φαν τ’ Σιπ παρατάσσει την Εθνική Ελλάδας με πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του Euro 2020. Ο Ολλανδός κόουτς δείχνει αποφασισμένος να ταρακουνήσει τα αποδυτήρια δημιουργώντας κάτι καινούργιο και πιο ανανεωμένο, ενώ παράλληλα θέλει να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.
Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την ομάδα που παρέταξε στο Τάμπερε απέναντι στη Φινλανδία. Η ενδεκάδα που χρησιμοποιεί έχει ως εξής: Μπάρκας - Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τσιμίκας - Σάμαρης, Μπουχαλάκης - Φετφατζίδης, Βρουσάι, Μασούρας - Κουλούρης.
Διαβάστε ακόμη
Επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Οι δολοφόνοι του Αλί Λαριτζανί θα πληρώσουν πολύ σύντομα
«Αυξήθηκαν τόσο πολύ τα ζώα στη Κρήτη που έγιναν πιο πολλά από τις μύγες» είπε ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ
Σοκαριστικό βίντεο από Ελβετία: Τελεφερίκ έπεσε σε χιονοδρομικό κέντρο - Ένας νεκρός
Χίτλερ εναντίον Ζελένσκι: Η viral εκλογική αναμέτρηση σε μια μικρή γαλλική επαρχία - «Εντελώς τρελό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




