ΠΑΟΚ: Εκτός «λίστας» για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Βρύζας
Ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε σήμερα στη Τούμπα και στη συνάντηση που έγινε διαπιστώθηκε απόσταση που κάνει τον ΠΑΟΚ να αναζητά αλλού τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται για την αντικατάσταση του Μάριο Μπράνκο, με τον Ζήση Βρύζα να βγαίνει εκτός λίστας μετά τη συνάντηση που έγινε σήμερα στα γραφεία της Τούμπας. Ο πρώην πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε σε γνώριμα για εκείνον μέρη, όπως είναι τα γραφεία στη Μικράς Ασίας, με τις συζητήσεις που έγιναν να ολοκληρώνονται με τις δυο πλευρές να έχουν απόσταση, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί πως οι όποιες σκέψεις επιστροφής του Βρύζα στη Τούμπα, να πέφτουν στο κενό. Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» κοιτάζουν προς άλλες κατευθύνσεις για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη σημερινή προπόνηση ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε πρόγραμμα υψηλής έντασης, οι Χοσέ Κρέσπο και Τσούμπα Ακπομ προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο βγήκαν στο γήπεδο, με τον Μαροκινό να ανεβάζει ρυθμούς.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





