Αρωνιάδης: «Κάποιοι έγιναν ξαφνικά λογιστές με το PAOK TV!»
O New Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μιλάει για το εγχείρημα του PAOK TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Να έχεις έτοιμη τη λύση όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Αν ρωτήσετε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον New Media Director του Δικεφάλου, Παναγιώτη Αρωνιάδη, κάπως έτσι θα σας περιγράψει μέσω της συνέντευξής του στο SDNA το εγχείρημα που ακούει στο όνομα... PAOK TV.
Εκείνος αρνείται να εξηγήσει τη λογική του PAOK TV ως μονόδρομο γιατί πολύ απλά αυτό το πρίσμα υποδηλώνει... ανάγκη. Το χαρακτηρίζει μέσω του SDNA ως ένα στοίχημα που βρισκόταν στα σκαριά εδώ και δύο χρόνια, ως μια πρόκληση που τους καλούσε να διαβούν ένα δύσκολο μονοπάτι, αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που τείνουν να δημιουργηθούν.
«Η φιλοσοφία μας έγκειται στο να είσαι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους και να μπορείς να διακρίνεις αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν. Είναι αυτό που σου λέω, τις ευκαιρίες τις δημιουργείς, δεν τις περιμένεις. Όταν οι άλλοι βλέπουν πρόβλημα, εσύ πρέπει να έχεις έτοιμη τη λύση. Μόνο τότε μπορείς να ξεχωρίσεις και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Υπήρχε αρχικά ως σκέψη και υλοποιήθηκε δύο χρόνια πριν, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν σε μια αντίστοιχη περίοδο όπου ήταν εκτός τηλεοπτικού συμβολαίου και ήταν σαφώς πιο πρώιμο απ΄ότι είναι τώρα.
Δημιουργήσαμε αυτήν την πλατφόρμα πριν από δύο χρόνια για να είμαστε έτοιμοι, αν δεν συμφωνήσουμε με κάποια εταιρεία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, να διαχειριστούμε μόνοι μας τα δικά μας δικαιώματα. Δημιουργήθηκε -λοιπόν- ακριβώς πριν από δύο χρόνια με αυτό το σκεπτικό που χρησιμοποιείται φέτος που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου...»
Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο SDNA...
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών: Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Ήταν σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Τουλάχιστον 21 νεκροί και 30 σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη … γειτονιά: Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





