Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο του ΠΑΟΚ
Το πέρασμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το περίπτερο του Δικεφάλου στη ΔΕΘ και η στιχομυθία για την κατάκτηση του τίτλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή (14/9) περιήγηση στα περίπτερα της ΔΕΘ, πέρασε και από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ, εκεί όπου τον υποδέχθηκε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λάζαρος Μπαχτσεβάνος.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, και μία από τις ερωτήσεις που έθεσε αφορούσε τα χρόνια που πέρασαν από την προηγούμενη κατάκτηση πρωταθλήματος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς γνώριζε πως ήταν αρκετά αλλά όχι τον ακριβή αριθμό.
«Χαίρομαι που είμαι εδώ και βλέπω τους πρωταθλητές», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Λάζαρο Μπαχτσεβάνο, που τον καλωσόρισε και του παρέδωσε ένα αναμνηστικό με το έμβλημα του συλλόγου.
Μαξίμου σε αγρότες: Διάλογος με Μητσοτάκη υπό προϋποθέσεις - Τα μέτρα είναι αυτά που ανακοινώθηκαν
Κρατικό «μπάχαλο»: Χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι απλήρωτοι από τη ΔΥΠΑ
40.000 δωρεάν ταξιδιωτικές κάρτες DiscoverEU σε νέους από την ΕΕ - Πόσοι Έλληνες επιλέχθηκαν
Στο φως μυστήρια που ίσως δεν λυθούν ποτέ: Η ανακάλυψη επιστημόνων στην Αφρική για γυναίκα... 9.500 ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



