Σκόλα ο θρύλος: Ρέκορντμαν συμμετοχών σε Μουντομπάσκετ!
Εγραψε ιστορία ο θρυλικός φόργουρντ της Αργεντινής με 41 παρουσίες σε πέμπτε Παγκόσμια Κύπελλα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του αργεντίνικου, αλλά και του παγκοσμίου μπάσκετ, συνολικά. Ο Λουίς Σκόλα γράφει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «Αλμπισελέστε». Ωστόσο ο μεγάλος τελικός του τουρνουά της Κίνας εναντίον της Ισπανίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα του μείνει αξέχαστος για έναν ακόμα λόγο.
Η αναμέτρηση με την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έχει ιστορική σημασία για τον 39χρονο σέντερ των «γκαούτσος». Κι αυτό γιατί έφτασε τις 41 συμμετοχές σε Μουντομπάσκετ! Ισοφάρισε στην πρώτη θέση τον Βραζιλιάνο Ουμπιρατάν Περέιρα Μασιέλ, που μετρά κι αυτός 41 συμμετοχές σε 5 Παγκόσμια Κύπελλα.
Ο Σκόλα αγωνίζεται στο πέμπτο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο της –μεγάλης- καριέρας του, έχοντας 1 αργυρό μετάλλιο, το 2002 στην Ινδιανάπολη.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




