Η κορυφαία 5άδα του Μουντομπάσκετ 2019 - MVP ο Ρίκι Ρούμπιο (vid)
Σκόλα, Μπογκντάνοβιτς, Φουρνιέ και Γκασόλ οι άλλοι τέσσερις που ψηφίστηκαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγο μετά το φινάλε του τελικού του Μουντομπάσκετ 2019, όπου η Ισπανία επικράτησε εύκολα της Αργεντινής, η FIBA ανακοίνωσε την κορυφαία πεντάδα του τουρνουά της Κίνας, η οποία δεν είχε... εκπλήξεις.
Η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης απαρτίζεται από δύο Ισπανούς, έναν Σέρβο, έναν Γάλλο κι έναν Αργεντινό. Η πεντάδα έχει ως εξής: Ρίκι Ρούμπιο (Ισπανία), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Σερβία), Εβάν Φουρνιέ (Γαλλία), Μαρκ Γκασόλ (Ισπανία) και Λουίς Σκόλα (Αργεντινή).
Παράλληλα, mvp της διοργάνωσης (αλλά και του τελικού) αναδείχθηκε ο Ρούμπιο, ο οποίος έγινε ο δεύτερος Ισπανός που κατακτά αυτόν τον τίτλο μετά τον Πάου Γκασόλ το 2006 στην Ιαπωνία.
Μάλιστα, ο γκαρντ της Ισπανίας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς κατευθυνόμενος στον πάγκο κι αφού κάθησε στη θέση του, η πρώτη του σκέψη ήταν να δείξει τον ουρανό και να στείλει ένα φιλί στην μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια. Λίγο αργότερα έκλαψε στο πλευρό των συμπαικτών του.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Ρούμπιο αποθεώθηκε, όπως βεβαίως και ο Σκόλα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η στιλιστική επιλογή του Φουρνιέ, που πήγε στην απονομή με... τσαντάκι μέσης!
Δείτε το βίντεο της απονομής:
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



