Με νέο όνομα ο Ολυμπιακός σε Α2 και Κύπελλο Ελλάδας
Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν την ΕΟΚ πως θα χρησιμοποιήσουν ως ονομασία το «Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή ομάδα» στις εγχώριες διοργανώσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε πίσω στις αποφάσεις που έλαβε την περασμένη σεζόν και πλέον ετοιμάζεται για την πρωτόγνωρη... περιπέτεια της Α2 κατηγορίας. Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε επισήμως την ΕΟΚ πως πλέον αλλάζει και ο διακριτικός τίτλος της ομάδας που θα συμμετέχει στην Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας.
Και το όνομα αυτής: «Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή ομάδα» ένας τίτλος που θα συνοδεύει ουσιαστικά την ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου θα αγωνίζονται ως επί το πλείστον νεαροί παίκτες του συλλόγου αλλά και καλαθοσφαιριστές με εμπειρία στην κατηγορία. Παράλληλα, το βασικό τμήμα μπάσκετ υπό την καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ θα συμμετέχει στην Euroleague.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».
Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





