• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κάρτα αναπηρίας στο μετρό: Τι είναι και πώς θα μετακινούνται πια τα ΑμεΑΠάτρα: Κλούβες της ΕΛΑΣ μπλόκαραν ασθενοφόρα, ενώ οι αγρότες ζητούσαν να περάσουνΠανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης ΕισαγωγήςΝέος ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
δημοφιλές τώρα: Η υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   22.11.2018 20:54
Αντώνης Τσακαλέας
Αντώνης Τσακαλέας

ΠΑΟΚ: Ο 15χρονος που θέλει η Μπαρτσελόνα και φοράει τα ασπρόμαυρα! (pic)

Ποιος είναι ο 15χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας που ανήκει στον ΠΑΟΚ κι έχει... τρελάνει τη μισή Ευρώπη.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Σχεδόν ένα μήνα μετά την παρουσία του στις εγκαταστάσεις των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα, όπου και παρέμεινε για μια εβδομάδα πιστοποιώντας όλα όσα είχαν δει οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα», το ενδιαφέρον για τον 15χρονο Γιάννη Κωνσταντέλια έχει αυξηθεί.

Για τον ΠΑΟΚ, το «πρότζεκτ» Κωνσταντέλιας αποτελεί ένα από τα πολλά που έχουν εφαρμόσει όλα αυτά τα χρόνια οι ασπρόμαυροι. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, ο ΠΑΟΚ είχε ξεχωρίσει τον 10χρονο, τότε, Γιάννη Κωνσταντέλια (γεννημένος στις 10 Μαΐου 2003) από την ακαδημία της Αγίας Παρασκευής, στο Βόλο. Αρχικά, ο πιτσιρικάς εντάχθηκε στη Κ11 του ΠΑΟΚ.

Ταξίδευε κάθε Παρασκευή μεσημέρι από το Βόλο στη Θεσσαλονίκη, και έμενε μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, κάνοντας μια προπόνηση και ένα παιχνίδι με την ομάδα των ασπρόμαυρων.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έπεισαν την οικογένειά του να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης προκειμένου ο Γιάννης να ενταχθεί πλήρως στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. O νεαρός χαφ αποτελεί πόλο έλξης για τους σκάουτερ σε όσα τουρνουά πήρε μέρος η Κ15 του ΠΑΟΚ λόγω των ικανοτήτων που έχει ως χειριστής της μπάλας και πασέρ.

2paok2.jpg

Πριν από ένα χρόνο, σε τουρνουά στο Γκέτεμποργκ, ο Κωσταντέλιας είχε αναδειχθεί MVP της διοργάνωσης, στο... ξεκίνημα της ανοδικής πορείας της μετοχής του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μέχρι στιγμής, πλην της Μπαρτσελόνα, ενδιαφέρον για τον Κωνσταντέλια φέρεται να έχουν δείξει δυο ομάδες από την Αγγλία και μια από την Γερμανία.

Το ενδιαφέρον «μεταφράζεται» σε ερώτηση για το κόστος μιας ενδεχόμενης μεταγραφής. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψος 1,5 εκ. Ευρώ μαζί με 20% ποσοστό μεταπώλησης. Οσοι γνωρίζουν τον 15χρονο μιλάνε για ένα παιδί που δεν βιάζεται να πάρει μεταγραφή, ενώ οι σχέσεις που έχουν οικοδομηθεί ανάμεσα στην οικογένειά του και τον ΠΑΟΚ αυτά τα χρόνια είναι τέτοιες που έχουν φέρει τον καλύτερο δυνατό χειρισμό του ντόρου που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις

Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Γιάννης Κωνσταντέλιας
  • ΠΑΟΚ
  • Μπαρτσελόνα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr