
ΠΑΟΚ: Δεύτερη Τούμπα το PAOK TV, με 21.000 ετήσιες συνδρομές!
Οι πωλήσεις των ετήσιων συνδρομών στο PAOK TV εκτοξεύτηκαν, φτάνοντας τις 21.000, με τις μεμονωμένες για το ματς με τον Αρη να αγγίζουν τις 10.000🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οσο... «η ώρα ζυγώνει» για το παιχνίδι με τον Αρη, οι πωλήσεις του PAOK TV τραβούν την ανηφόρα, με τους περισσότερους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κινούνται προς την κατεύθυνση του ετήσιου πακέτου συνδρομής. Το βράδυ του Σαββάτου (21/9) οι πωλήσεις του ετήσιου πακέτου είχαν φτάσει τις 21.000, αγγίζοντας τα επίπεδα των φετινών εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που σημαίνει πως μια δεύτερη Τούμπα έχει εξασφαλίσει την παρακολούθηση όλων των εντός έδρας αγώνων του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη φετινή σεζόν.
Την ίδια στιγμή, οι μεμονωμένες πωλήσεις για την αναμέτρηση με αντίπαλο Αρη πλησιάζουν στις 10.000, ενώ η λίστα με τα καταστήματα που έχουν προμηθευτεί το επαγγελματικό πακέτο ολοένα και μεγαλώνει. Οι επιτελείς του PAOK TV ήδη άρχισαν να βάζουν τους κατόχους ετήσιας συνδρομής σε ρυθμούς ντέρμπι, καθώς μεταδόθηκε η αναμέτρηση της Κ19 καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του Αντρέ Βιεϊρίνια.
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το PAOK TV. Κι εδώ μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που έχουν προμηθευτεί το PAOK TV.
Το «μήλο» που ήταν... ροζ διαμάντι: Η πεινασμένη καμαριέρα και η απίστευτη αποκάλυψη μιας μυθικής ληστείας
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θα υπάρξει μεγάλο πριμ»
Θάνατος Μαζωνάκη: «Μας παραπλάνησαν - Δεν είδαμε ποτέ μηχανήματα πλασμαφαίρεσης στην αυτοψία» λέει ο ΙΣΑ για το ιατρείο
Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


