Αναπνέει ο Πανιώνιος, πήρε βαθμό στη Λαμία με γκολ στο 92'!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπεχαράνο στο 69' αλλά ο Αραμπούλι με γκολ στις καθυστερήσεις κράτησε όρθιους τους Κυανέρυθρους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είμαστε ακόμη ζωντανοί, φώναξαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στον Πανιώνιο, καθώς μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη, απέσπασαν ισοπαλία στη Λαμία (1-1) με γκολ στις καθυστερήσεις.
Η ομάδα της Φθιώτιδας κρατούσε στα χέρια της την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές χάρη στο γκολ του Μπεχαράνο στο 69' (φέρει μεγάλη ευθύνη ο γκολκίπερ Κότνικ, ο οποίος εκτίμησε λανθασμένα την πορεία της μπάλας) αλλά οι Κυανέρυθροι με ένα εξαιρετικό γκολ του Αραμπούλι στο 92' πήραν έναν πολύτιμο βαθμό φτάνοντας στο -2 στη βαθμολογία της Superleague (άρχισαν από το -6 λόγω τιμωρίας).
Το παιχνίδι γενικά ήταν μέτριο και νευρικό με ελάχιστες φάσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πάντως η Λαμία σκόραρε στο 75' με τον Σασί αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Δημούτσου στο ξεκίνημα της φάσης.
Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα (60' Σασί), Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (85' Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (70' Βασιλόγιαννης)
Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Καμαρά (46' Παπανικολάου), Αρτσε (67' Μανιάτης), Αραμπούλι
Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή της βενζίνης στο τέλος Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τα ανύπαρκτα μέτρα για την νέα ακρίβεια, τρεις δηλώσεις που δεν έκαναν Μακρόν – Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης και οι ελιγμοί του Άδωνι για τις παραιτήσεις στον ΕΟΔΥ
Το παρασκήνιο της τριμερούς στην Κύπρο: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης- Μακρόν - Χριστοδουλίδης
ΕΟΔΥ: Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι μετά τις παραιτήσεις και τις καταγγελίες για επίθεση – Οι αιχμές και η παρότρυνση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





