Χούλιγκαν πέταξε μαχαίρι στο γήπεδο στην Κολομβία! (pic+vid)
Ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα με τη βοήθεια του κλειστού κυκλώματος στο γήπεδο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Χούλιγκαν στην Κολομβία εκσφενδόνισε μαχαίρι στον αγωνιστικό χώρο, στη διάρκεια πανηγυρισμών στο ματς της Μιγιονάριος με τη Μεντεγίν! Η Μιγιονάριος Μπογκοτά έπαιζε στην έδρα της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν για το πρωτάθλημα Κολομβίας, πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ζαπάτα (93') και νίκησε 1-2. Οσο όμως οι φιλοξενούμενοι πανηγύριζαν, ένας οπαδός της Μεντεγίν πέταξε το μαχαίρι δίπλα στους παίκτες, χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιον. Το μαχαίρι έπεσε δίπλα από τον Νταβίντ Μακάλιστερ Σίλβα, ο οποίος το έδωσε στον τέταρτο διαιτητή.
Ο δήμαρχος του Μεντεγίν, Φεντερίκο Γκουτιέρες ανέλαβε άμεσα πρωτοβουλία να βρεθεί ο δράστης και πολύ γρήγορα μέσα από το κλειστό κύκλωμα εντοπίστηκε ο δράστης, στον οποίο θα απαγορευθεί για πάντα η είσοδος στο γήπεδο.
Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
«Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




