ΑΕΚ: Μοιρασμένες οι ελπίδες για επιστροφή Ολιβέιρα με ΠΑΟΚ
Δεν βρίσκεται στο 100% ο Πορτογάλος με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του - Ξεσηκωμός στο κόσμο, με 30.000 εισιτήρια να έχουν πουληθεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι στραμμένη η προσοχή όλων στην ΑΕΚ και του Νίκου Κωστένογλου στον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο έμπειρος Πορτογάλος επιθετικός δεν μπόρεσε, στην προπόνηση της Τετάρτης (25/9) να ανεβάσει ρυθμούς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Οι Μάρκο Λιβάγια, Χρήστος Αλμπάνης και Γιώργος Γιακουμάκης είναι εκείνοι που βρίσκονται στη λίστα του Κωστένογλου, σύμφωνα και με τα όσα έχει δείξει στις αναμετρήσεις στις οποίες απουσίαζε ο Ολιβέιρα, για να βρεθούν στην 11άδα.
Την ίδια στιγμή, για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (29/9, 19.30) έχουν ήδη διατεθεί 30.000 εισιτήρια και όλα δείχνουν πως οι εκτιμήσεις για τη παρουσία περίπου 50.000 φιλάθλων που έγιναν από τους ανθρώπους της «Ενωσης» ίσως επιβεβαιωθούν.
Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



