ΠΑΟΚ: Χωρίς Καντουρί κόντρα στη Ξάνθη
Το τετ-α-τετ του Μαροκινού με τον Λουτσέσκου που έφερε την απόφαση του τελευταίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής τη Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας το πρωί της Κυριακής.
Λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τετ-α-τετ με τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μέσος γνωστοποίησε στον Ρουμάνο τεχνικό τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο ισχίο τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες τον έκαναν να μη νιώθει έτοιμος στο 100%, αν και προπονήθηκε κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Η ολοκλήρωση των συζητήσεων βρήκε τον Λουτσέσκου να αφήνει εκτός 18άδας τον Καντουρί.
Σε αυτή βρίσκονται οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπομ.
Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι, αδήλωτες συναλλαγές 5,6 εκατ. ευρώ και 50.000 παραβάσεις σε ένα τρίμηνο
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




