
«Ντου» Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο, γράφει το φύλλο αγώνος!
Σύμφωνα με όσα κατέγραψε ο Ελβετός διαιτητής Κλόσνερ ο Μελισσανίδης φώναζε: «Δώσε μας κανένα φάουλ…»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Καυτό» τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ που έληξε ισόπαλο 2-2 με αποκάλυψη βόμβα από τη διαδικτυακή εκπομπή «After» που έκανε πρεμιέρα στη Web Tv του SDNA. Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής, το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ κάνει λόγο για εισβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά την ανάπαυλα του ντέρμπι!
Σύμφωνα με όσα καταγράφει ο Ελβετός διαιτητής Κλόσνερ, καθώς πλησίαζε στα αποδυτήρια, τον περίμεναν απ' έξω ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μαζί τον Γιάννη Παπαδόπουλο, φωνάζοντάς του «δώσε μας κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ».
Μάλιστα, όπως επισημαίνει, αφού μπήκε η διαιτητική ομάδα στα αποδυτήρια, τους ακολούθησαν οι Μελισσανίδης και Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας να διαμαρτύρονται. Τονίζει δε ότι κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους εμποδίσει την είσοδο, ενώ οι δύο τους στέκονταν από πάνω του και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα.
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο sdna.gr
Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στη Ψάθα - Live ενημέρωση από όλα τα πύρινα μέτωπα
Το ethnos.gr στο σημείο που έπεσαν τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Ξέσπασε φωτιά από τα καύσιμα
Η Καρυστιανού διαγράφει τον Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - «Άδηλο σχέδιο διαβολής»
Ληστές για γέλια και για κλάματα: Τσακώνονται μεταξύ τους και ζητούν συγγνώμη από την ταμία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


