Σάλος στην Ιταλία για τη χειραψία Μπονούτσι με τον διαιτητή του ντέρμπι! (vid)
Ο αρχηγός της Γιουβέντους έκανε «high five» με τον ρέφερι του αγώνα με την Ιντερ και τα social media πήραν φωτιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Ιταλοί έμειναν... πιστοί στις παραδόσεις που τους θέλει μετά τα ντέρμπι της Serie A να καταπιάνονται με τη διαιτησία. Βεβαίως στην προκειμένη περίπτωση τροφή έδωσε ο εκ των κορυφαίων διαιτητών στη χώρα, Τζιανλούκα Ρόκι, ο οποίος σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση, έκανε... high five με τον αρχηγό της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι έπειτα από μια υπόδειξη του Ιταλού ρέφερι υπέρ των «μπιανκονέρι» στην αναμέτρηση με την Ιντερ.
Ο Ρόκι κάνει την υπόδειξη δείχνοντας και την σφυρίχτρα του κι ο Μπονούτσι που περνάει από δίπλα του, του δίνει το χέρι και τον χτυπάει φιλικά στην πλάτη.
Το εν λόγω βίντεο έγινε αμέσως viral στην Ιταλία καθώς οι υποστηρικτές της Ιντερ αλλά και οι μόνιμοι πολέμιοι της Γιουβέντους βρήκαν αφορμή για να ξεσαλώσουν εις βάρος της Γηραιάς Κυρίας την οποία κατηγορούν διαρκώς για διαιτητική εύνοια.
Δείτε το βίντεο με την επίμαχη χειραψία του Μπονούτσι με τον Ρόκι:
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



