Πέθανε ο πυγμάχος που είχε πέσει σε κώμα από χτυπήματα αντιπάλου (vid)
Δεν συνήλθε ποτέ από το κώμα ο 27χρονος μποξέρ που υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τέσσερις μέρες άντεξε δυστυχώς ο πυγμάχος Πάτρικ Ντέι, ο οποίος είχε πέσει σε κώμα από χτυπήματα αντιπάλου, παγώνοντας τους πάντες όταν έπεσε στο ταπί με τα μάτια γυρισμένα ασθμαίνοντας με κόπο.
Ο νεαρός αθλητής είχε πέσει σε κώμα από το περασμένο Σάββατο μετά τον αγώνα απέναντι στον Αμερικανό Τσαρλς Κόνγουελ. Ο 27χρονος μποξέρ που έπεσε νοκ-άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα που διεξήχθη στο Σικάγο μετά τις γροθιές του αντιπάλου του άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη «έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους στενούς του φίλους και μέλη της ομάδας του» όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.
Σε μια δημοσίευση στο Twitter που είχε αποδέκτη τον Ντέι, ο συναθλητής του, Τσαρλς Κόνγουελ που του προκάλεσε τα σφοδρά χτυπήματα, έγραψε ότι «δεν ήθελα ποτέ αυτό να σου συμβεί. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να κερδίσω. Αν θα μπορούσα να το πάρω πίσω, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έκανα. Σε κανέναν δεν αξίζει να συμβεί κάτι τέτοιο. Φέρνω και ξαναφέρνω στο μυαλό μου τον αγώνα και προσπαθώ να θυμηθώ πώς έγινε όλο αυτό...» ανέφερε συγκλονισμένος ο Κόνγουελ λίγες ώρες πριν καταλήξει ο άτυχος αθλητής.
Δείτε το βίντεο από τον αγώνα
Ηχητικά ντοκουμέντα δείχνουν τα κρίσιμα λάθη πριν τη σύγκρουση τρένων στην Ισπανία - Πολλά τα ερωτήματα
Νότιο Πήλιο και Σκιάθος στο έλεος της κακοκαιρίας: Πλημμύρες, κομμένοι δρόμοι και ειδοποίηση 112
ΗΠΑ - Ιράν: Προειδοποιήσεις στον Κόλπο για πιθανή νέα επίθεση μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου
«Επιμένεις στα 0 mg»: Τα μοιραία μηνύματα με το ChatGPT που οδήγησαν στον θάνατο 31χρονη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





