• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου«Το Κίεβο θέλει πραγματική ειρήνη: Συνομιλία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ - Τα επόμενα βήματα για την ειρήνηΜουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
δημοφιλές τώρα: Μποφίλιου - Χαρούλης: Κανονικά η περιοδεία σε όλο τον κόσμο - Αλλαγή ονόματος και καμία αναφορά...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   19.10.2019 23:11
Newsroom
Newsroom

Διά πυρός και σιδήρου ο αήττητος Ολυμπιακός νίκησε τον εκπληκτικό ΟΦΗ

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 2-1 των Κρητικών στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου και πάλι δεν έλειψαν τα... φάλτσα από το VAR

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο δαιμόνιος Σουντανί με τρομερό βολέ σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ που ήταν και το νικητήριο για τον Ολυμπιακό (copyright: Intime)
Ο δαιμόνιος Σουντανί με τρομερό βολέ σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ που ήταν και το νικητήριο για τον Ολυμπιακό (copyright: Intime)

Τα είχε όλα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική της Super League: Τρία γκολ, δύο δοκάρια, ωραίο παιχνίδι αλλά και... παραφωνίες από το VAR. Οι «ερυθρόλευκοι» εν τέλει επικράτησαν 2-1 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, οι Κρητικοί πιστοποίησαν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η καταπληκτική πορεία τους στο νέο πρωτάθλημα αλλά και το VAR μας επιβεβαίωσε ότι ακόμη... φαλτσάρει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις ασυνεννοησίες των διαιτητών με το δωμάτιο του Video Assistant Referee σε καθοριστικές φάσεις.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι θέλοντας να καθαρίσει από νωρίς το «τρίποντο». Μόλις στο 3' είχε δοκάρι με τον Λοβέρα, αφού προηγουμένως απέκρουσε και ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Σωτηρίου, ενώ στο 11' πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-0) με τρομερή κεφαλιά του Σουντανί έπειτα από σέντρα του Ποντένσε.

Ο ΟΦΗ παρ' όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και πίεσε τους «ερυθρόλευκους» για να ισοφαρίσει. Κι ενδεχομένως να το είχε πετύχει απ' το 33' όταν ο Φιγκεϊρέδο ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Σεμέδο. Ο διαιτητής δεν είδε παράβαση σε real time, ούτε όμως και ο VAR, μολονότι τουλάχιστον σε δύο τηλεοπτικά ριπλέι φάνηκε η παράβαση του Πορτογάλου αμυντικού. Ο VAR, Κουμπαράκης, δεν έστειλε τον ρέφερι Παπαδόπουλο στην οθόνη κι έτσι το πέναλτι... πνίγηκε μεταξύ VAR και διαιτητή.

Αυτό... #olyofi pic.twitter.com/SOoPSwjiqD

— Achilles from Τρωει (@AchillesFT) October 19, 2019

Εν τέλει όμως ο εξαιρετικός ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α' ημιχρόνου με καταπληκτικό σουτ του Ναμπί στην κίνηση έξω από την περιοχή (1-1).

Μάλιστα, οι Κρητικοί μπήκαν... φουριόζοι και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ναμπί να απειλεί και πάλι στο 54' αλλά τούτη τη φορά το σουτ που έπιασε, σταμάτησε στο δοκάρι του Σα. Ο Ολυμπιακός αφυπνίστηκε σε εκείνο το σημείο και τρία λεπτά αργότερα (57') με θαυμάσιο σουτ του δραστήριου Σουντάνι μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-1.

Οι Πειραιώτες σκόραραν και τρίτη φορά στο 66' έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Σουντανί, Γκασπάρ, Μασούρα και Γκερέρο, αλλά στο ξεκίνημα της φάσης, έπειτα από παρέμβαση του VAR, κι αφού αρχικά είχε μετρήσει το γκολ, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε οφσάιντ.

Ο ΟΦΗ δεν παράτησε την μάχη, το πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κι ο Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σουντανί, που έκανε σπουδαίο ματς, διατήρησε το πολύτιμο αήττητο που έχει και τον κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης (62' Γκασπάρ), Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (56' Μασούρας), Σουντανί (82' Καμαρά), Γκερέρο.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης (87' Βαζ), Ναμπί, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο (71' Μάνος).

Διαβάστε ακόμη

«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές

«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου

«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ

Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΟΦΗ
  • ποδόσφαιρο
  • SuperLeague
  • Ολυμπιακός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr