Σάκκαρη: Έπεσε στο φράγμα Μέρτενς και αποχαιρέτησε τη σεζόν από το Ζουνχάι
Ηττήθηκε 6-2, 3-6, 6-1 από την Ελίς Μέρτενς στο WTA Elite Trophy και έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2019🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε την τελευταία της μάχη για την εφετινή σεζόν απέναντι στην Ελίς Μέρτενς, αλλά ηττήθηκε 6-2, 3-6, 6-1 και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του WTA Elite Trophy στο Ζουνχάι της Κίνας.
Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία διοργάνωση και, παρότι δεν κατάφερε να σταθεί μέσα στις πρωταγωνίστριες του τουρνουά, κρατάει την πολύτιμη εμπειρία, αλλά και την 22η θέση στην παγκόσμια κατάταξη για το ταμείο όλης της χρονιάς. Για την πρώτη θέση του ομίλου θα παλέψουν πλέον η Μερτένς και η Αρίνα Σαμπελένκα.
Η αναμέτρηση με τη Μέρτενς κύλησε καλά μόνο στα δύο πρώτα σετ, στα οποία η Σάκκαρη, παρά την απώλεια του 1ου σετ, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 1ο σετ η Μερτένς έκανε μπρέικ στο 3ο και στο 6ο γκέιμ και ξέφυγε 6-2, ενώ στο 2ο σετ έγιναν πέντε μπρέικ σε εννιά γκέιμ.
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





