Πρεμιέρα στην Ελλάδα για το ντοκιμαντέρ: «Ποδόσφαιρο, πάθος και αντίσταση»(vid)
Μια ταινία για το ποδόσφαιρο στην Παλαιστίνη και τις δυσκολίες που υπάρχουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την δύσκολη καθημερινότητα στην Παλαιστίνη μέσα από το πρίσμα του ποδόσφαιρου δημιούργησαν δυο Αργεντίνοι σκηνοθέτες. Η ταινία «¡Yallah! ¡Yallah!: Ποδόσφαιρο, Πάθος και Αντίσταση!» κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας (με την πρωτοβουλία της BDS Greece και της New Star Art Cinema), την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον ιστορικό κινηματογράφο τέχνης Στούντιο «new star art cinema» (Σταυροπούλου 33, Αθήνα).
Το ντοκιμαντέρ καταγράφει επτά άτομα(μεταξύ των οποίων έναν νεαρό αθλητή που ονειρεύεται να παίξει σε Μουντιάλ, έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή που προπονεί μια μικρή ομάδα κ.α.) και τις καθημερινές τους προσπάθειες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ζωής στην σημερινή Παλαιστίνη. Οι σχέσεις και η συνύπαρξη τους μας φέρνουν κοντά, σε μια ιστορία ποδοσφαίρου, πάθους και αντίστασης.
Το φιλμ έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 πόλεις και πάνω από 10 χώρες παγκοσμίως και έχει βραβευτεί σε φεστιβάλ κινηματογράφου σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη.
Στην πρεμιέρα της, την, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο σκηνοθέτης Cristian Pirovano. Διάρκεια 74′ (με ελληνικούς υπότιτλους).
Ήχησαν σειρήνες στο Ισραήλ: Το Ιράν εξαπέλυσε πυραύλους σε αντίποινα της αιματηρής επίθεσης στη Βηρυτό
Βαλλίστρα, στιλέτα και... πίτμπουλ: Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του Τζέιμς Δαλαμάγκα στο Αίγιο
Εκτός ελέγχου ο Τραμπ: Η στιγμή που αποχωρεί από συνέντευξη με ύβρεις - «Είσαι διεφθαρμένη»
Πώς ο χειρότερος stalker της Βρετανίας μπορεί να βγάλει από τις φυλακές του Ιράν ένα ζευγάρι Βρετανών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




