• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο ΠακιστάνΣοκάρει ο πατέρας της Μυρτώς: Υποστηρίζει πως η 19χρονη «υπήρξε θύμα κυκλώματος μαστροπείας»Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις και ποιοι οι δικαιούχοιΠάτρα: Άνδρας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού γιατί αρνήθηκε να δώσει 20 ευρώ στον γείτονά του
δημοφιλές τώρα: Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   31.10.2019 09:24
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Βράνιες: «Ζητάω συγγνώμη, έκανα λάθος - Το πάθος μου με οδηγεί σε λάθη»

Ο Βόσνιος αμυντικός κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο Βράνιες απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του (copyright: Intime)
Ο Βράνιες απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του (copyright: Intime)

Τα διαδοχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε ο Ογκνιεν Βράνιες έφεραν σε δύσκολη θέση όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την ΑΕΚ. Οι διοικούντες την Ενωση προσπάθησαν να μαζέψουν τα... ασυμμάζευτα του Βόσνιου αμυντικού όταν στο πάρτι των γενεθλίων του η κατάσταση ξέφυγε με τον ίδιο και συμπαίκτες του να βρίσκονται σε... ευθυμία και να βρίζουν με συνθήματα τον Ολυμπιακό.

Κι αν το πάρτι είναι μια προσωπική στιγμή που... απλώς «έσπασε» λόγω των βίντεο που δημοσίευσαν οι ξένοι δημοσιογράφοι που είχαν κληθεί σ' αυτό, δεν ισχύει το ίδιο και για τη χυδαία ανάρτηση που έκανε στα social media λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να απαντήσει στα πανό των «ερυθρόλευκων» οπαδών για τη σχέση του με την Σέρβα τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Γέλενα Καρλέουσα.

Τότε οι επικεφαλής της ΑΕΚ του ζήτησαν να κατεβάσει την ανάρτηση αλλά εκείνος τους αγνόησε προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», που ήδη είχαν αντιμετωπίσει τις προηγούμενες ημέρες κι ένα σοβαρό επεισόδιο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων όταν και πάλι ο Βράνιες προκάλεσε πρόβλημα στην προπόνηση έχοντας έντονο τσακωμό με τον Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Βόσνιος αμυντικός εν τέλει κλήθηκε την Τετάρτη (30/10) στα γραφεία της ομάδας προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Κι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ωρας» ο Βράνιες ζήτησε συγγνώμη προβάλλοντας ως δικαιολογία το πάθος του για την ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 30χρονος στόπερ έδειξε μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του και παραδέχθηκε το λάθος των πράξεών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζητάω συγγνώμη για όλα. Ειδικά που δεν κατέβασα την ανάρτηση όταν μου ζητήθηκε, ήταν μεγάλο λάθος μου».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζήτησαν εξηγήσεις σχετικά και με το πάρτι του και τα υβριστικά συνθήματα, με τον ίδιο να λέει: «Το πάθος μου για την ΑΕΚ το ξέρετε, είναι ειλικρινές και κάποιες φορές με οδηγεί σε λάθη. Θα δεχθώ την όποια τιμωρία μου».

Οπως γράφεται πάντως, ο Βράνιες θεωρεί ότι η κατάσταση στο πάρτι δεν ξέφυγε, πέραν του βίντεο που διέρρευσε και ουσιαστικά τον εξέθεσε.

Ηδη ο Βόσνιος έχει τιμωρηθεί από τη διοίκηση της ΑΕΚ με αποκλεισμό ενός μήνα από την ομάδα και προπόνηση σε διαφορετικές ώρες από τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμη

Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν

Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης

«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς

Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΑΕΚ
  • Όγκνιεν Βράνιες
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr